Зірки "Бріджертонів" показали, що зламали реквізит під час зйомок сцени сексу
Зірки "Бріджертонів" показали, що зламали реквізит під час зйомок сцени сексу

Зірки "Бріджертонів" показали, що зламали реквізит під час зйомок сцени сексу

Фото оприлюднила Нікола Кохлан в instagram.

На Netflix вийшла друга частина третього сезону костюмованого телесеріалу "Бріджертони". Події телешоу розгортаються в Лондоні епохи Регентства. У центрі нових епізодів - історія кохання Пенелопи Фезерінґтон та Коліна Бріджертона, яких зіграли 37-річна Нікола Кохлан та 31-річний Люк Ньютон.

Фанати серіалу нарешті побачили розвиток стосунків Пенелопи і Коліна, які з друзів стали коханцями. Глядачам показали сцену першого сексу героїв. У соцмережах актори поділилися, що процес зйомок був доволі цікавим.

"Друга частина вже вийшла, ми вкладаємо в неї душу, сподіваємось, вам сподобається її дивитися, так само як нам сподобалося зніматися", - написала Кохлан.

Вона додала серію фото, на яких видно, що творчий тандем зламав канапу, знімаючи сцену близькості.

Фото: instagram/Nicola Coughlan

Координаторка інтимних сцен серіалу Ліззі Талбот також поділилася фото, зауваживши, що неймовірно пишається всіма, хто дотичний до "Бріджертонів".

"Можливо, це моє найулюбленіше робоче фото, яке я коли-небудь робила. Ви просто розумієте, що це буде чудова сцена, коли щось подібне стається", - прокоментувала Талбот.

Третій сезон костюмованого телесеріалу, події якого розгортаються в Лондоні епохи Регентства, зосередиться на Пенелопі Фезерінґтон та її давньому коханні - Коліну Бріджертону. Як показав трейлер, оприлюднений на початку квітня, Колін так і не зрозумів, що Пенелопа в нього закохана, тому продовжить шукати їй гідну партію, але в новому сезоні між ними може виникнути щось більше, ніж дружба.

Наразі на стримінгу зʼявилася перша частина нового сезону, до якої увійшли 4 епізоди: "Поза тінню", "Який яскравий місяць", "Сили природи", "Старі друзі". Операторкою 3-го і 4-го епізодів стала українська фотографка, випускниця Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого Діана Оліфірова.

Третій сезон "Бріджертонів" став найпопулярнішим на Netflix у 78 країнах.



Источник материала
Поделиться сюжетом