До Дня батька Наталка Карпа подарувала своєму татові зворушливу пісню
До Дня батька Наталка Карпа подарувала своєму татові зворушливу пісню

До Дня батька Наталка Карпа подарувала своєму татові зворушливу пісню

Наталка Карпа з татом Семеном Карпою

Зворушливу пісенну прем’єру до Дня батька, який припадає на 16 червня, про “найкращого у світі тата” представляє відома українська співачка, заслужена артистка України Наталка Карпа. “Тато” – так називається новинка, у якій виконавиця відверто ділиться особистим, найпотаємнішими емоціями. Сингл уже можна почути на радіостанціях України і на усіх стрімінгових платформах.

Слова і музику до пісні “Тато” написала сама Наталка Карпа. Бо ж хто, як не донька, в змозі найкраще розповісти історію про свого батька. Співачка каже, що композиція народилася на одному подиху. Пісня-присвята татові має стати для Семена Івановича Карпи подарунком і зізнанням у безмежній любові: “Бо найрідніших людей ми завжди носимо із собою – в серці!”.

– У кожного із нас є свої тригери, – розповідає Наталка Карпа. – По життю я відчуваю велику цінність батьків. Як каже п’ята заповідь Божа: «Шануй батька свого і матір свою!». Намагаюся дотримуватися її. Але усі ми завжди більше говоримо про маму: перше слово “мама”, молоко матері, материнська любов… І чомусь недооцінюємо роль батька. А вона така важлива! І це особливо відчутно зараз, у часі війни, коли більшість чоловіків воює, а діти ростуть без батьківської опіки та тепла… Моя донечка Злата також зростає без батька. Він присутній у її житті або онлайн, або на великі свята. Усе через кляту війну… У моїй новій пісні “Тато” мені дуже хотілось б акцентувати на ролі батька у вихованні та становленні особистості дитини.

Семен Іванович Карпа народився 24 серпня – на День незалежності України. У силу професії, донька Наталка зазвичай пропускає дні народження тата, навіть ювілеї. Так на 60-річчя мала святковий виступ у далекій Бразилії, а торік, на 70-річчя, концертувала у Німеччині, де на її виступ зібралося понад півтисячі українських біженців.

Утім, батько співачки (учитель музики із багаторічним стажем, до речі) із розумінням та безумовною підтримкою ставиться до частих гастролей дочки. Каже їй з усією батьківською добротою: “Пам’ятаєш, що я в тебе з дитинства вкладав? А всю ту любов до української музики? Важливий той шлях, який ти собі обрала. А дати? То такі маленькі умовності. Найважливіше – місце у серці та думках! У часі війни, коли кожен має робити свою справу, донька свого батька має гордо по світу розповідь про своє коріння і цінність наших культури та мистецтва!”.

До прем’єри синглу Наталка Карпа презентує також ексклюзивне родинне відео “Тато”, у якому знявся її батько.

Галина ГУЗЬО

Источник материала
Поделиться сюжетом