Кейт Міддлтон уперше з’явилася на публічному заході після новин про рак
Кейт Міддлтон уперше з’явилася на публічному заході після новин про рак

Кейт Міддлтон уперше з’явилася на публічному заході після новин про рак

Кейт Міддлтон з’явилася на параді з нагоди винесення королівського прапора. Принцеса Уельська вперше відвідала публічний захід після оголошення новин про своє онкозахворювання. Про це повідомляє BBC.

Принцесу Уельську спочатку помітили в скляній державній кареті британських монархів. У публічному заході взяв участь і король Чарльз III, якому також діагностували рак. Як і Кейт Міддлтон, він з’явився перед натовпом у кареті. 

Пізніше представників британської королівської родини побачили на балконі Букінгемського палацу. Кейт Мідлтон була разом з дітьми та принцом Вільямом, а король Чарльз III — з дружиною Каміллою.

Напередодні принцеса Уельська оприлюднила повідомлення, що візьме участь у параді на честь короля. Кейт Міддлтон зазначила, що її лікування має прогрес, проте терапія триватиме ще кілька місяців.

«Я вчуся терпіння, насамперед перед невизначеністю. Приймаю кожен день таким, яким він є; прислухаюся до свого тіла і даю собі такий необхідний час на зцілення», — підкреслила вона.

Нагадаємо, наприкінці березня принцеса Уельська у відеозверненні повідомила, що в неї діагностували рак. Про свій стан Кейт дізналася після січневої операції на черевній порожнині — аналізи показали, що в неї онкозахворювання. Зараз принцеса Уельська проходить лікування. 

Раніше рак також діагностували в короля Чарльза III.


Источник материала
Поделиться сюжетом