У «Дому дракона» — прем’єра другого сезону: де подивитися серіал українською мовою
У «Дому дракона» — прем’єра другого сезону: де подивитися серіал українською мовою

У «Дому дракона» — прем’єра другого сезону: де подивитися серіал українською мовою

У червні стримінгова платформа HBO Max презентує другий сезон серіалу «Дім дракона». Це історія Дому Таргарієнів, яка розгортається за 200 років до подій «Гри престолів».

Українською мовою та в оригінальній озвучці епізоди можна подивитися на медіасервісі MEGOGO. Нові серії «Дому дракона» виходитимуть щотижня із 17 червня. 

У другому сезоні, після коронації короля Ейгона ІІ та смерті сина королеви Рейніри, дім Таргарієнів розділився навпіл. У Королівській Гавані Ейгон II править із Залізного трону за підтримки Алісенти та Зеленої ради під захистом найбільшого дракона Вестеросу. У вигнанні на Драконовому камені королева Рейніра та її Чорна рада обмірковують свій наступний крок. Насувається громадянська війна, й обидві сторони шукають підтримки у великих домів Вестеросу. Вони накопичують армію та драконів.

У другому сезоні зіграли  Метт Сміт, Олівія Кук, Емма Д’Арсі , Ів Бест, Стів Туссен, Фаб’єн Франкель, Юен Мітчелл та інші актори. Співавторами серіалу стали Джордж Р. Р. Мартін  та Раян Кондал. Вони також приєдналися до команди виконавчих продюсерів разом з Сарою Гесс, Аланом Тейлором, Меліссою Бернштейн, Кевіном де ла Ноєм, Лоні Перістер та Вінсом Джерардісом

Раяна Кондал вважає, що нова частина «Дому дракона» вийшла більшою за розмахом і амбіціями — на його думку, продовження шоу багатше та краще, ніж перший сезон.

«Дім дракона» створили за мотивами роману Джорджа Мартіна «Вогонь і кров». Другий сезон знімали впродовж п’яти з половиною місяців в Англії, Уельсі та Іспанії.  Художниця з костюмів Керолайн МакКолл разом з командою виготовила 400 основних костюмів і ще 5000 — для акторського складу другого плану.

Зауважимо, відразу після прем’єри другої частини стримінговий сервіс оголосив, що «Дім дракона» матиме продовження. Проте деталі щодо сюжету та дати виходу третього сезону поки невідомі. 


Источник материала
Поделиться сюжетом