Зебровий принт — тренд, що захопив модну індустрію цього літа
Зебровий принт — тренд, що захопив модну індустрію цього літа

Зебровий принт — тренд, що захопив модну індустрію цього літа

Уже не секрет, що тваринні принти стали одним із найголовніших трендів цього сезону. Однак якщо навесні ми звертали більше уваги на леопардовий, то влітку в гардеробах модниць домінуватиме саме візерунок зебри.

Популярність принту ми могли побачити кілька днів тому на показі нової лінійки Симона Порт Жакмюса. Дизайнер додав зебровий практично на всі предмети гардероба: від силуетних пальт до об’ємних сумок розміру XXL та мюлів. У цій же колекції ми підглянули й цікаві стилізації: тут і total looks, що повністю складаються із подібного принту, і комбінації з яскравими відтінками — жовтим, червоним чи блакитним. 

Робимо висновок, що зебровий візерунок поєднується з речами практично будь-яких кольорів, які лише знайдуться у вашому гардеробі, на відміну від того ж леопардового, який не надто легко стилізувати. Так, завдяки чорно-білому забарвленню цей різновид тваринного принту стає одним із найуніверсальніших. Якщо бажаєте більш спокійного і мінімалістичного образу, додайте до зебри базові відтінки. А якщо ви не проти акцентних деталей, то створіть комбінації з кількох контрастних кольорів — до прикладу, червоного й рожевого. Перед нами розкривається чимало можливостей для експериментування й пошуку небанальних модних формул. 

Як завжди, більше стилізацій переглядаємо в образах Instagram-зірок та стрітстайл-модниць. 

@rosiehw

@sophiess

@vakhuulaa

@hannastefansson

@victorianordmark

@victorianordmark

@keziacook


Источник материала
Поделиться сюжетом