Знайдено ідеальний заміський комплекс для літнього відпочинку
Знайдено ідеальний заміський комплекс для літнього відпочинку

Знайдено ідеальний заміський комплекс для літнього відпочинку

Біохакери стверджують, що не існує кращого способу швидко й ефективно знизити рівень кортизолу, ніж якісна взаємодія з природою. Це може бути й заземлення для відновлення зв`язку з тілом — для цього просто походіть босоніж по будь-якій натуральній поверхні, чи то земля, чи то камінь, чи то дерево, і обійми з тваринами та деревами, і медитація в лісі, і висаджування квітів у бабусиному саду.

Природа — натуральне і найповноцінніше джерело натхнення, сил, енергії. Скільки разів я помічала: навіть якщо покинути межі кам`яних джунглів хоча б на кілька годин, можна відчути дивовижний спокій і безтурботність. Навіть час далеко від міста біжить якось інакше: ми встигаємо зробити десятки завдань у розслабленні та без звичної квапливості.

Саме для того, щоб отримати свою порцію «вина з кульбаб», я вирушила в Riverwood Relax Park. Одразу хочу сказати, це не черговий заміський комплекс, після відпочинку в яких — як дуже часто буває, вам знадобиться ще один відпочинок. Це справжній оазис, створений дбайливими руками для всіх, хто справедливо вважає, що для якісного відпочинку потрібно залучити всі органи чуття.

Тільки уявіть собі цю картину: на території з неймовірним ландшафтом площею 12 га на Черкащині у селі Мошни розмістився сучасний SPA-готель з відкритим басейном просто неба та ресторан з власною броварнею.

Насправді цей заміський комплекс було створено для повного перезавантаження саме через відчуття: споглядати соковитий ландшафт і естетику комплексу, занурюватись у звуки крон та плескіт озера, вдихати живильну прохолоду лісу, смакувати шедеври авторської кухні та власної броварні, заряджатись сонячним промінням та джерельною прохолодою басейну, бавити тіло у SPA.

Це той рідкісний випадок, коли на відпочинку немає жодної необхідності щось контролювати — тут зроблять усе за вас. Усе, що потрібно, — визначитися з вибором локації для проживання: чи хочете ви жити в одному з номерів готелю, чи в окремому шале, що стоїть просто посеред соснового лісу?

Всі номери та шале оснащені кондиціонерами, телевізорами з плоским екраном, кавомашинами, Smart TV, комфортними та стильними меблями, сучасною сантехнікою та іншими зручностями. На території всього комплексу надається безплатний  WIFI, а також при необхідності підключають Starlink. 

Також ви побачите панорамні вікна, просторі комфортні ванні кімнати, білосніжні халати та рушники, зручні матраци та м’яка постіль, оригінали картин українських художників у кожному номері.

Наразі доступно 36 номерів трьох категорій:

  1. Стандарт (25 м.кв) твін та дабл
  2. Сімейний (35 м.кв)
  3. Люкс (53 м.кв)

Та 16 стильних, сучасних та комфортних шале у сосновому лісі:

  1. Шале на 2 гостей
  2. Шале на 2 гостей з вітальнею
  3. Шале на 4 гостей з 2 спальними кімнатами
  4. Шале на 4 гостей з 2 спальними кімнатами та вітальнею з каміном
  5. Шале на 6 гостей з 3 спальними кімнатами та вітальнею з кухнею

Вранці на гостей чекає дуже смачний сніданок у форматі шведської лінії. Вибрати є з чого навіть найвибагливішим гурманам: найсвіжіші овочі для салатів, слабосолоний лосось, сирники, пашоти, бекон, кілька видів горіхів, ароматні фрукти та круасани.

Як beauty-редакторка зі стажем, звісно ж, я рекомендую продовжити день можна біля басейну чи у SPA — все це входить у вартість проживання. Також я була в повному захваті від тутешнього масажу, тому дуже рекомендую записатися, якщо ваша мета — не просто повне перезавантаження, а й оздоровлення.

До ваших послуг тут:

  1. Фінська сауна (65°);
  2. Фінська сауна (90°);
  3. Хамам;
  4. Соляна кімната;
  5. Кімната відпочинку;
  6. Масаж, пілінг, обгортання — за попереднім замовленням
  7. Відро-водоспад.

Вже зовсім скоро для гостей відкриють другу чергу SPA з критим басейном, спорт залою та додатковими процедурними кабінетами. 

Після повного релаксу у SPA варто відправитися до відкритого басейну з видом на сосновий ліс, приємною температурою для купання (29 градусів), pool-bar з напоями та закусками. Також тут є дитячий басейн (30 градусів) та джакузі (35-38 градусів), що працюють в сезонному режимі в теплу пору року. Можу з упевненістю сказати, що це один із найбільш інстаграмних і стильних басейнів на території серед заміських комплексів України. 

Неспішне споглядання ретельно продуманого дизайну та гарного краєвиду довкола — ще одне джерело задоволення згідно зі скандинавською філософією хюгге.

Готель максимально нативно інтегрований у природний ландшафт. Центральними елементами комплексу є будівля ресторану, глибоке озеро та міст через нього. Їх обрамлюють природні посадки, підібрані таким чином, щоб зберігати свою декоративність протягом усього року. 

Ось чому любителі джоггінгу однозначно будуть у захваті: у цій локації нескінченна безліч захопливих і комфортних маршрутів. Ви можете гуляти навколо озера або ж вирушити подихати кришталево чистим повітрям у сосновий ліс.

Після тривалої прогулянки ви однозначно прийдете відновити сили в ресторан RIVERWOOD. А після першого відвідування ви, найімовірніше, перестанете чекати на спеціальний час або привід для бранчу, обіду чи вечері — тут шалено смачна їжа, яка сама по собі є найголовнішим приводом. Ресторан RIVERWOOD — це про локальну кухню.

Уважний сервіс та щиру атмосферу тут поєднали з ексклюзивним меню Вадима Шкляренка та галереєю авторських страв з органічних місцевих продуктів. Зірка ресторану — мармуровий стейк  з мʼяса з власного господарства  бичків породи Black Angus із крафтовим пивом з власної броварні, де готують чотири сорти крафтового пива R.BEER: Мюнхенський Лагер, Бланш, Індійський Пейл Ель та улюблений сорт гостей закладу (і мій також) — Мілк Стаут із кавово-карамельним присмаком.

До відвідування відкрито 2 зали ресторану та терасу просто неба:

  1. Стейкова зала (до 80 гостей)
  2. Пастельна зала (до 75 гостей)
  3. Тераса (до 250 гостей)
  4. Pool bar (до 60 гостей)
  5. Lobby bar  (до 30 гостей).

Додатково для спеціальних подій можна обрати одну з чотирьох багатофункціональних залів. Естетика й організація простору передбачають проведення будь-яких заходів: весіль, конференцій, семінарів, бенкетів, презентацій.

До ваших послуг:

  1. EVENT HALL — до 300 осіб
  2. Панорамна зала — до 12 осіб
  3. Сімейна зала — до 40 осіб
  4. Картинна галерея — до 60 осіб

До речі, картинна галерея варта окремого схвалення. Насправді RIVERWOOD relax park наповнений витворами українських митців: на території готелю встановлені скульптури видатних українських митців, а у кожному приміщенні готелю та ресторану експонуються оригінали робіт українських художників. Окрема мистецька територія — галерея RIVERWOOD, експозиція в якій змінюється кожні два місяці.

Що ще можна робити в цьому раї на Землі?

  1. Замовити прогулянку на конях по лісу.
  2. Поїхати на екскурсію у село Мошни: відвідати Преображенську церкву чи Музей Шевченка. Пройтись по території та зробити гарні знімки напам’ять. Зазирнути до броварні R.BEER на екскурсію та продегустувати чотири сорти крафтового пива. А потім подивитись експозицію  у Мистецькій Галереї Riverwood.
  3. Порибалити, пограти в теніс на корті, покататись на електросамокатах.
  4. Діти зможуть весело провести час на дитячому майданчику або в ігровій кімнаті, граючи в настільний теніс, настільний футбол або PlayStation.
  5. З пʼятниці по неділю у Riverwood Cinema демонструють мультфільми для дітей, з четверга по неділю — художні фільми, а щопʼятниці та щосуботи в ресторані можна послухати живу музику. Також щосуботи тут запрошують всіх гостей на вранішню йогу просто неба.
  6. На території RIVERWOOD relax park знаходиться два зариблених озера, на одному з яких встановлено спеціальні містки для риболовлі. 
  7. Повністю поринути у свої  думки та розчинитись у звуках природи. 
  8. Випити прохолодного пива з власної броварні Riverwood R.BEER і зловити рибу, яку кухарі приготують вам у ресторані. До речі, в озері плаває велике розмаїття риби: срібний карась, короп, товстолоб, білий амур, щука, сом, стерлядь, веслоніс, осетр.

Все це звучить як казка, але насправді так воно і є. Вимовте повільно і послухайте, як звучить назва готелю: RIVERWOOD. Здається, вашу персональну шафу для входу до Нарнії вже відкрито!

 


Источник материала
Поделиться сюжетом