Butter Milk — тренд літнього манікюру, який звів усіх з розуму
Butter Milk — тренд літнього манікюру, який звів усіх з розуму

Butter Milk — тренд літнього манікюру, який звів усіх з розуму

Навіть ті дівчата, які віддають перевагу однотонному нюду або іншому стриманому дизайну нігтів, рано чи пізно хочуть поекспериментувати з nail-трендами. Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька знайшла тренд манікюру, який звів з розуму всіх у TikTok і напевно сподобається кожній дівчині.

Отже, наймоднішим манікюром літа-2024 імениті манікюристи проголосили «Французький манікюр з масляною глазур`ю» або френч Butter Nails. На створення цього тренду надихнули Гейлі Бібер і Селена Гомес, і він поєднує в собі одночасно кілька трендів, які ми знаємо і любимо. Основа цього тренду стилю — пастельно-жовті нігті Butter Nails, які цієї весни продемонструвала Селена Гомес після візиту до зіркового манікюриста Тома Бачика.

Instagram: @tombachik

Instagram: @isabelblakenails

Насправді яскравий акцентний манікюр на самому початку теплого сезону був саме тим, що нам було потрібно — ковтком свіжого повітря і втіленням сонячного світла, якого нам усім так не вистачало. Для доповнення літніх образів цей тренд манікюру отримав апгрейд — тепер майстри манікюру доповнюють його френчем і хромованим ефектом на нігтях, який любить Гейлі Бібер.

Instagram: @haileybieber

Найголовніша перевага тренду Butter Milk — його універсальність. Перш за все, цей відтінок жовтого пасує будь-якому кольору обличчя, а також має чудовий вигляд на нігтях будь-якої довжини. З мерехтливим шаром хрому він створює по-справжньому літній ефект.

​​​​​​​Instagram: @heluviee


Источник материала
Поделиться сюжетом