Instagram-тренд: які білі сукні вдягають модниці цього сезону
Instagram-тренд: які білі сукні вдягають модниці цього сезону

Instagram-тренд: які білі сукні вдягають модниці цього сезону

Напевно, не знайдеться більш універсального предмета гардероба на літо, ніж біла сукня. Подібно до маленької чорної моделі, яку Коко Шанель радила кожній мати у своїй шафі, цей варіант завжди буде актуальним для різних приводів. Тим паче коли, як не в теплу пору, обирати таке світле й ніжне вбрання. 

Ми вже розглядали те, які білі сукні представили світові дизайнери на подіумах своїх весняно-літніх колекцій. Так, серед трендових моделей опинилися напівпрозорі максі з тюлю, міні з драпіруванням, а також моделі, доповнені окремими деталями: об’ємними квітами, мереживом, грайливою бахромою чи рюшами. 

Blumarine

Acne Studios

Chloe

Фешн-інфлюенсерки теж не оминули цього сезону подібні варіанти суконь. Серед особливих фаворитів дівчат опинилися легкі в’язані предмети гардероба, які можна вдягнути як на пляж, так і на прогулянку містом. У першому випадку їх стилізували з купальниками, в’єтнамками та солом’яними капелюхами, а в іншому — з масивними прикрасами, сонцезахисними окулярами та босоніжками на підборах. Прозорі сукні й тут отримали свою популярність: здебільшого модниці додавали до них лише аксесуари, тим самим створюючи доволі сміливі та відверті образи. Утім, якщо ви не готові до таких поєднань, то обирайте моделі з об’ємними деталями, які закривають певні ділянки тіла. І куди ж влітку без лляних тканин. Сукні з таких матеріалів дозволятимуть шкірі дихати й легше переживати спеку, тож беремо на замітку і їх.

Щодо більш святкових та урочистих варіантів білих суконь, то тут модні блогерки звернулися до твідових моделей міні, прикрашених різноколірними ґудзиками та брошками, і максі, доповнених тонкими мереживними елементами. 

@sophiess

@sophiess

@rosiehw

@hannastefansson

@keziacook

@cassdimicco

@juliesfi

@emilisindlev

@laurajadestone

@leoniehanne

@_jeanettemadsen_

@orlaithmelia_


Источник материала
Поделиться сюжетом