У Львові пройде Jazz Weekend за участі Ніно Катамадзе та Олексія Когана
У Львові пройде Jazz Weekend за участі Ніно Катамадзе та Олексія Когана

У Львові пройде Jazz Weekend за участі Ніно Катамадзе та Олексія Когана

Раніше наприкінці червня у Львові збирались легендарні джазмени, а також музичні критики, видатні культурні, громадські та державні діячі, журналісти й підприємці з різних країн світу, — їх об'єднував джаз та віра в Україну. 

Тож у рамках «Mind Invest Summit: Entry point to Ukraine», що проходитиме 28-29 червня у Львові, організатори планують відродити атмосферу фестивалю, саме тому підготували джазові сейшени.

Музична програма триватиме 28 та 29 червня 2024 року з 19:00, а на завершення джазових вечорів відбудуться концерти Олексія Когана та Jazz in Kyiv Band, а також Ніно Катамадзе

Jazz in Kyiv Band – це група відомих українських музикантів. Колектив постійно виступає на різних локаціях у Києві, грав у Львові та Одесі, брав участь у фестивалях у Луцьку, Рівному, Черкасах. Лідер гурту – відомий музикант, радіоведучий та арт-директор центру Jazz in Kyiv та Leopolis Jazz Fest Олексій Коган.

Королева джазу та великий друг України Ніно Катамадзе завжди з особливим натхненням виступає перед нашою публікою. Творчість Катамадзе – це безмежний світ красивих і щирих емоцій та почуттів. І у цьому світі розчиняєшся, поринаючи з головою в атмосферу спокою та піднесення.

Подробиці й квитки за посиланнями: https://lviv.ticketsbox.com/event/jazz-weekend-pershij-vechir.html 

https://lviv.ticketsbox.com/event/jazz-weekend-drugij-vechir-vistup-nino-katamadze.html 

Віжуали. Джаз: https://drive.google.com/drive/folders/11KAZ07UQwidIrlAigX_F9A2wOT7TCNOb?usp=sharing 

________________________________________________________________________

Нагадаємо, що незалежне бізнес-видання Mind UA проводить Mind Invest Summit – головний з’їзд інвесторів, що вже інвестують або планують інвестувати в Україну

28-29 червня 2024 року у Львові зберуться іноземні інвестори, урядовці, представники великого, середнього та малого бізнесу – які вірять у перемогу України, розвивають бізнес тут і планують будувати нові проєкти.

Мета заходу – стати єдиним майданчиком спілкування та пошуку можливостей для інвестицій в Україні. 

Серед спікерів – Михайло Подоляк, український політичний діяч, політтехнолог, журналіст, антикризовий менеджер, радник голови Офісу Президента України; Руслан Магомедов, голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України; Катерина Загорій, співзасновниця благодійного фонду Zagoriy Foundation; Олексій Соболев, Заступник Міністра економіки України; Сергій Притула, волонтер, громадський діяч, засновник БФ Сергія Притули; Віталій Дейнега, екс-заступник міністра оборони України, засновник БФ "Повернись живим"; Микола Вересень, український журналіст, телеведучий, громадський та політичний діяч; Марія Шевчук, Директорка Асоціації IT Ukraine та багато інших.  

Повний прес-реліз.



Источник материала
Поделиться сюжетом