Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND
Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND

Літня капсульна колекція INLYLAND стала гармонійним продовженням весняної, що була натхненна садами Клода Моне в Живерні. До символу попередньої колекції — водяної лілії — додаються нові герої мальовничих ставків Клода Моне. На спідниці бачимо декор ручної роботи у вигляді риб, а також прикраси у формі цих мешканців водойм у Живерні.

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 1

В колекції представлені бестселери бренду: купальники у ретро-стилі, базові топи, сорочки чи жакети. Новинками стали сорочка з коротким рукавом та обʼємна біла спідниця, а також перлина лінійки — спідниця з традиційно ручним оздобленням рибами в техніці, що нагадує орігамі.

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 2


Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 3
Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 4

Лейтмотив весняної колекції — принт водяних лілій художниці Поліни Мороз, цього разу втілений у шовковій сумочці/мішечку, яка оздоблена бахромою з бісеру ручної роботи.

Досягненням бренду є динамічне продовження нового напряму — створення прикрас, які органічно доповнюють образи та більш повно втілюють ідею колекцій. У новому дропі представлені сережки у формі серцевини водяної лілії, підвіска-риба з рухомим хвостом, декоративний пояс-ланцюжок з фігурками риб.

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 5
Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 6

Для знімань кампейну та відтворення особливої таємничої атмосфери була використана досить складна і кропітка техніка знімків — Polaroid Lift, коли спочатку фотокартки занурюють у гарячу воду, далі плівка розшаровується і згодом вимочується у воді, сохне, сканується…

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 7
Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 8

Команді бренду та знімальній групі найбільше хотілося передати єдність цієї колекції з попередньою, плавне перетікання основної ідеї та сенсів, злиття символів, так само як і нероздільне гармонійне поєднання одягу, мистецтва, природи, найменших деталей стилізації.

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 9

Для чого це все? Щоб поринути в особливу атмосферу літа, яке буде наповненим своїми змістами для кожного з нас. Яке стане продовженням попереднього життя, а також окремою маленькою історією, що плавно перетече у майбутнє…

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 10

Дивовижні мешканці ставків Клода Моне у літній капсулі INLYLAND - Фото 11


Источник материала
loader