Кольорові акценти в образах: безпрограшні модні формули
Кольорові акценти в образах: безпрограшні модні формули

Кольорові акценти в образах: безпрограшні модні формули

Як би ми не полюбляли класичну чорно-сіро-бежеву палітру, час від часу всім нам хочеться додати до своїх образів кольорових вкраплень, комбінаторики або й сміливих яскравих акцентів. Бажання це, як правило, не завжди залежить від сезону чи погоди за вікном. Але влітку на подібні експерименти наважуватися точно легше й приємніше. З чого ж почати? Як інтегрувати колір до свого щоденного гардеробу, аби виглядати стильно? Чи є готові підказки, якими можна скористатися? Спеціально для ELLE.UA стилістка Марина Мартинів разом із мультибрендовим магазином Ultrashop створила два повноцінні аутфіти — з простою комбінаторикою і більш складною, де всю ключову роль відіграє саме колір. Ділимося безпрограшними модними формулами, які варто взяти до уваги вже зараз.

 

Кольорові акценти в образах: безпрограшні модні формули - Фото 1

Акцент на портретній зоні

Якщо ми хочемо зробити акцент в образі на портретній зоні, додаємо колір саме сюди. Цей прийом вигідно працює для дівчат з активними стегнами, невисокого зросту та, в принципі, для всіх, хто любить привертати увагу. Обираємо яскравий топ (у нашому випадку — насичений синій), який доповнюємо структурованим чорним костюмом. Отримуємо зразковий smart casual, де за smart відповідають брюки й жакет, а за casual — топ. Майте на увазі, що акцентувати портретну зону можна не тільки за рахунок кольору, а й за допомогою додаткових деталей: сережок, фурнітури на сумці, браслетів, брошок тощо. Нашу модну формулу активує двоколірна структурована сумка. До слова, білий у стайлінгу працює за аналогією з яскравими кольорами, тобто теж привертає увагу. За рахунок цього ми маємо кілька акцентів, які вигідно працюють на весь ваш образ.

Акцент на талії

Спробуймо інтегрувати колір до більш розслабленого образу. У цій формулі за основу беремо колір, а ахроматичні доповнення у вигляді приглушених відтінків (білий, чорний, сірий) ідуть в аксесуарну групу. У нашому випадку це біла сумка й білі кросівки. Яскравий акцент ми робимо на талії, де поверх сорочки з деніму й джинсів зав’язуємо бузковий худі. Це може бути світшот або ж сорочка, які накидаємо на плечі чи пов’язуємо на стегнах. Усе залежить від того, на чому ви хочете зробити модний наголос. Обравши бузковий, ми використали аналогову комбінацію, яка є абсолютно безпрограшною.

Як це все працює на практиці, Марина Мартинів демонструє у відео:

 

 


Источник материала
loader