Зірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан розповіла, як сприйняла інтимні сцени серіалу її мати
Зірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан розповіла, як сприйняла інтимні сцени серіалу її мати

Зірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан розповіла, як сприйняла інтимні сцени серіалу її мати

Третій сезон «Бріджертонів» відкрив для глядачів чимало нових аспектів, яким раніше приділялося не так багато уваги. Зокрема, творці серіалу представили більш деталізовані та яскраві костюми, зробили акцент на розвитку стосунків не лише між головними персонажами, а й між другорядними, і, окрім цього, показали відвертіші та чуттєвіші інтимні сцени. Гадаємо, не залишилось жодного, кого б не вразили кадри в кареті або ж перед дзеркалом. 

Головна героїня цього сезону Нікола Кохлан, яка зіграла Пенелопу Фезерінгтон, розповіла, що спеціально просила в команди додати більше оголених сцен. Таким чином вона хотіла запам`ятати себе якомога сексуальнішою й жіночнішою. 

Зірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан розповіла, як сприйняла інтимні сцени серіалу її мати - Фото 1

Однак показати подібні кадри своїй родині акторка не наважилася. Вона розповіла, що її матері творці серіалу спеціально надіслали версію PG-рейтингу, тобто без оголених моментів. 

«Інтимні сцени цього сезону не для маминих очей. У мене навіть в контракті прописано, що вона буде дивитися іншу версію. Моя мама навіть думала, що серіал — це своєрідне "Абатство Даунтон"», — розповіла Нікола Кохлан в інтерв’ю для ELLE Spain

Зірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан розповіла, як сприйняла інтимні сцени серіалу її мати - Фото 2

Акторка також поділилася тим, як її мати сприйняла інтимні сцени на початку серіалу, коли в першому ж епізоді з’явився оголений Ентоні. Спочатку вона розлютилася й не зрозуміла цього, однак згодом змінила свою думку й тепер вважає такі моменти доволі смішними. 


Источник материала
loader