Beauty-покупка місяця: свіжий міст з екстрактом ікри
Beauty-покупка місяця: свіжий міст з екстрактом ікри

Beauty-покупка місяця: свіжий міст з екстрактом ікри

Насолоджуйтесь сонячним літом разом з лімітованою новинкою від La Prairie. Бренд  представляє свій перший міст  — інноваційний спрей на основі чорної ікри. Куди б ви не вирушили у відпустку цього літа, він ідеально освіжить шкіру, розгладить її та наповнить  енергією впродовж дня. 

Skin Caviar The Mist  — це свіжий літній бриз у вишуканому флаконі. Він безумовно стане вашим найкращим beauty-супутником цього літа.

Завдяки довершеній формулі, яка поєднує гідроесенцію ікри (Caviar Hydroessense) та мікронутрієнти ікри (Caviar Micro-Nutrients), Skin Caviar The Mist має всі переваги ікри: вдосконалює та ідеально освіжає. Це догляд за шкірою, який перевершує очікування. Інноваційна формула засобу має легку водну основу,  наповнену краплинками олії. Завдяки цьому спрей не тільки сприяє гідратації шкіри, а й одночасно запобігає трансепідермальній втраті води. 

Багата протеїнами гідроесенція ікри (Caviar Hydroessence) насичує спраглу шкіру  вологою. А мікронутрієнти ікри (Caviar Micro-Nutrients), унікальний коктейль із  більш ніж 300 природних живильних речовин, які містять багаті енергією молекули та допомагають підтримувати енергетичні процеси в клітинах шкіри. 

Вчені La Prairie об’єднали потужні компоненти — Caviar Hydroessence і Caviar Micro-Nutrients в одному  засобі завдяки технології наноемульсії. Ця технологія дозволяє посилити зволожувальні властивості інгредієнтів та робить шкіру розгладженою і свіжою.

Beauty-покупка місяця: свіжий міст з екстрактом ікри - Фото 1

Дизайн флакона Skin Caviar The Mist поєднує зручність та красу. Його виконано в  фірмовому кобальтовому кольорі колекції Skin Caviar. Покладіть невагомий  флакон в пляжну сумку, збираючись на відпочинок, або в елегантний клатч перед літньою вечіркою і використовуйте так часто, як забажаєте.

Skin Caviar The Mist — це надлегка емульсія, яка вдосконалить ваш улюблений  ритуал догляду. Застосовуйте її засіб впродовж дня, щоб миттєво освіжити,  розгладити та наповнити шкіру енергією. 

Це безумовно більше ніж відсвіжний спрей, ця новинка стане вам в пригоді за  будь-яких обставин: хай то підготовка вашої шкіри до теплого літнього дня або  застосування поверх макіяжу для ефекту свіжої здорової шкіри. Просто закрийте  очі та розпиліть його на обличчя будь-коли впродовж дня. 

Beauty-покупка місяця: свіжий міст з екстрактом ікри - Фото 2

Використовуйте захисну вуаль Swiss UV Protection Veil SPF 50 від La Prairie разом  з Skin Caviar The Mist для найкращого ефекту. Наносьте впродовж дня, щоб  підтримувати шкіру зволоженою та захищеною.


Источник материала
loader