Ми, наші улюбленці та війна / Думка
Ми, наші улюбленці та війна / Думка

Ми, наші улюбленці та війна / Думка

Один з найвідоміших блогерів країни Антон Птушкін дебютував з повнометражним документальним фільмом. Фільм розповідає про дійсну важливу справу в рамках повномасштабного російського вторгнення – рятування тварин! 

Насправді стрічка сфокусована саме на волонтерських ініціативах, людях та перемогах і цій справі. Від труднощів та страшних днів притулків до місцевих ініціатив по порятунку закритих у квартирах домашніх тварин. Зокрема є історії зоопарків та того, як було їм у перші місяці. Навіть є історія волонтерки, яка рятує диких тварин, яких пихаті багатії купували собі «для розваги» і кинули їх, коли почалася повномасштабна війна.

Також не оминула цю історію і західну спільноту, які були вражені нашим за вами ставленням до тварин і нашим бажанням врятувати не тільки себе, а і їх. Вони також не залишилися в стороні та серед будуть, наприклад європейська волонтерка, які їздить та рятує тварин за гарячих точок, або жінка з Нідерландів, у якої були собаки з України на перетримці.

На виході маємо доволі гарне кіно, яке варто подивитися, якщо ви любите тварин. Якщо ви любите їх, як я – то наразі фільм якраз на українських стримінгах.

Источник материала
loader