Несподіваний сюжетний поворот: Лобода випустила кліп, у якому вона ламає руку
Несподіваний сюжетний поворот: Лобода випустила кліп, у якому вона ламає руку

Несподіваний сюжетний поворот: Лобода випустила кліп, у якому вона ламає руку

Українська поп-зірка Світлана Лобода випустила кліп на пісню «Молода», під час зйомок якого артистка зазнала травми.

Інцидент стався, коли Лобода разом із актрисами, що знімаються в її кліпі, бігли на стадіоні у довгих сукнях та на підборах. Жінки штовхали одна одну і Світлана не втрималася на ногах. Вона впала на землю і отримала перелом руки зі зміщенням.

У кліпі, режисером якого, за аналогією з усіма останніми відеороботами, виступила сама Лобода, артистка розкрила тему унікального життєвого шляху кожної людини та наголосила, як важливо залишатися вірним самій собі.

«Успіх – не остаточний, провал – не фатальний: має значення лише сміливість продовжити шлях», – відома цитата Уїнстона Черчілля, яка стала епілогом до відеороботи, яку Лобода продовжувала режисувати навіть із машини швидкої допомоги після того, як зламала руку.

Несподіваний сюжетний поворот: Лобода випустила кліп, у якому вона ламає руку - Фото 1

На початку червня співачка анонсувала ювілейний світовий тур «XXLo – 20 років на сцені», в який вона вирушила попри травму.

Зазначимо, що Світлана Лобода на початку повномасштабного вторгнення перебувала у Москві. Пізніше вона розповідала, що боялася відкрито критикувати путінський режим, бо саме виїжджала з РФ. Після переїзду до Європи співачка почала займатися волонтерською діяльністю та допомагати українцям. Відомо, що у 2022 році вона відвідала 9 країн із благодійними концертами та перерахувала близько 14 мільйонів гривень на допомогу Україні. Наразі артистка живе за кордоном.

Источник материала
loader