Як світові знаменитості відреагували на обстріл росіянами «Охматдиту»
Як світові знаменитості відреагували на обстріл росіянами «Охматдиту»

Як світові знаменитості відреагували на обстріл росіянами «Охматдиту»

Учорашній ракетний обстріл росіянами Києва та інших міст України не залишив осторонь і світових знаменитостей. Так, чимало голлівудських зірок висловити свої співчуття загиблим і закликали міжнародну спільноту допомогти донатами. 

Зокрема, акторка Джессіка Честейн однією з перших поділилася у соцмережах наслідками ворожого удару по столиці. У своєму Instagram з п’ятимільйонною авдиторією вона опублікувала відео, на якому спочатку продемонструвала кадри власного візиту до «Охматдиту» у 2022-му, а згодом — жахливий момент ракетного обстрілу та дітей, яких рятували з-під завалів. 

«У 2022 році я відвідувала дітей у лікарні «Охматдит». Сьогодні вранці російські ракети влучили в це місце, що було вщент заповнене дітьми. Вони вже знаходилися в критичному стані, коли сталася атака. Лікарня є найбільшим дитячим медичним центром України. Вона надзвичайно важлива для догляду за тяжкохворими дітьми з усієї країни. Посилання для донатів — у моїх Stories», — зазначила під дописом акторка.

Також не оминула новину про масований обстріл зірка серіалу «Усі жінки — відьми» Алісса Мілано, яка нещодавно долучилася до лав амбасадорів глобальної ініціативи з підтримки України UNITED24. Акторка зробила низку репостів в Instagram Stories та опублікувала скриншот статті про удар по «Охматдиту». 

Інформацією про ракетну атаку та посиланням на донати зі своєю авдиторією поділилися й інші амбасадори UNITED24: Міша Колінз, Марк Стронг, Барбара Стрейзанд і Кетрін Винник. 

Як світові знаменитості відреагували на обстріл росіянами «Охматдиту» - Фото 1

Як світові знаменитості відреагували на обстріл росіянами «Охматдиту» - Фото 2

Источник материала
loader