Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа
Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа

Уже котрий день стовпчики термометрів показують цифру 30°C, і погодьтеся, в таку погоду надзвичайно важко знаходити в собі сили й енергію, аби звично виконувати всі справи. Одним із варіантів, як можна врятуватися від пекельної температури, — провести час біля водойм — поплавати в місцевій річці, весь день пробути в басейні чи врешті-решт поїхати на довгоочікуваний відпочинок на море. У такому випадку вашому гардеробу просто необхідний хоча б один стильний купальник. Якщо ви досі не обрали «свою» модель, ми проаналізували світлини найстильніших дівчат в Instagram і виділили для вас кілька цікавих варіантів купальників, які будуть в тренді в наступні місяці. 

Квіткові мотиви

Квіти цього літа стали новим захопленням дизайнерів, і їх вони додали ледь не до кожного елемента гардероба у своїх колекціях. Так, ми побачили флористичні принти на ніжних літніх сукнях, об’ємні деталі на босоніжках чи аксесуарах та мереживні елементи на спідницях і блузах. Не обійшов цей тренд і купальники. Здебільшого модниці зупинялися на моделях з масивними квітковими елементами або ж на предметах з ніжними візерунками. 

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 1

@paola_cossentino

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 2

@leoniehanne

Мінімалістичні чорно-білі

Один із найголовніших трендів цього сезону — купальники чорних відтінків із білим кантуванням або ж навпаки — білі моделі з чорними деталями. Подібні мінімалістичні варіанти відсилають до естетики Old money та створюють елегантний і вишуканий образ. Довершіть купальник крислатим солом’яним капелюхом, напівпрозорою накидкою чи сукнею та плетеною сумкою — і ваш ідеальний пляжний вихід готовий.

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 3

@keziacook

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 4

@darinagritsenko

Яскраве бікіні

Базові відтінки, безперечно, завжди будуть в моді, і ви ніколи не помилитесь, якщо оберете купальник у молочному, чорному, коричневому чи сірому тонах. Однак у літню пору часто хочеться експериментувати з кольорами, тому якщо ви бажаєте виділятися й приковувати до себе всі погляди, то сміливо зупиняйтеся на яскравих бікіні. Фешн-інфлюенсерки, зокрема, радять зосередитися на персикових, рожевих і жовтуватих відтінках.

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 5

@elisalevallois

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 6

@juliesfi

Принт зебри

Анімалістичні принти зайняли одне з найголовніших місць у трендах весни й літа. І якщо леопард вам вже неабияк набрид, зверніть увагу на більш універсальний візерунок зебри. Купальники з таким принтом доволі легко поєднати з іншими речами гардероба, і в подібному вбранні ви точно станете зіркою на пляжі. 

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 7

@wendyswan

Instagram-тренд: які купальники обирають найстильніші дівчата цього літа - Фото 8

@keziacook


Источник материала
loader