“Пізнавай свій внутрішній вогонь”: Співачка Alina Nechaeva запрем’єрила нову пісню “Де горить”
“Пізнавай свій внутрішній вогонь”: Співачка Alina Nechaeva запрем’єрила нову пісню “Де горить”

“Пізнавай свій внутрішній вогонь”: Співачка Alina Nechaeva запрем’єрила нову пісню “Де горить”

Alina Nechaeva презентує свою нову пісню "Де горить", яка має кожному з нас нагадати: щоб знайти відповіді на важливі питання, – достатньо почути свій внутрішній голос. "Де горить" передає важливий меседж про самопізнання та внутрішню силу. Ритмічний та запальний, – саме таким є новий літній трек від Alina Nechaeva.

“Пізнавай свій внутрішній вогонь”: Співачка Alina Nechaeva запрем’єрила нову пісню “Де горить” - Фото 1

Співачка поділилася своїми думками про створення пісні: "Пісню ми писали разом з Muzika UA в Києві. Написали дуже швидко, адже в епоху інформаційного перевантаження, питання: “Як не загубити себе?” є дуже актуальним. Мені хотілося створити щось, що відображає мій внутрішній стан, що додає сили. Це пісня-історія, нагадування про те, що всі відповіді вже є в нас. У наш час, коли інформації так багато, дуже легко загубити себе, свою опору і розуміння того, чого ми насправді хочемо. І щоб знайти відповіді на свої питання, треба залишитися наодинці із самим собою, відокремити себе від зовнішнього світу, який постійно нам щось нав’язує та почути свій внутрішній голос, відчути себе."

Пісня "Де горить" – про внутрішню силу, яка безумовно є в кожному з нас. Alina наголошує: "Коли ми починаємо відчувати себе, дуже часто нам стає лячно проявляти себе щиро, бути справжніми. Ми боїмося чужої думки. Переймаємось, що нас можуть не прийняти такими, якими ми є. Але насправді щасливими ми можемо бути тільки, коли ми справжні. Тому треба цінувати та любити себе, йти за своїм внутрішнім вогнем і нічого не боятися. Пам'ятайте: в першу чергу ви є у себе!"

Новий трек Alina Nechaeva "Де горить" вже доступний на всіх музичних платформах. Зануртесь у світ емоцій та відчуттів внутрішнього “я”.



Источник материала
loader