Один продукт на літо, який позбавить вас одразу від кількох проблем
Один продукт на літо, який позбавить вас одразу від кількох проблем

Один продукт на літо, який позбавить вас одразу від кількох проблем

Провідні дерматологи не втомлюються повторювати всім нам: у денний час не забувайте періодично оновлювати на обличчі крем з SPF, інтервальність якого безпосередньо пов`язана з кількістю сонцезахисного крему та інтенсивністю інсоляції.

Факт: нанесення крему з фактором UV-захисту тільки вранці недостатньо для захисту обличчя на цілий день. У середньому, найправильніше рішення в міських умовах —  оновлювати шар крему з SPF кожні 2-3 години. Однак, при цьому виникає цілком логічне запитання: «Як своєчасно оновлювати SPF захист, якщо я ношу макіяж?». Білі плями крему поверх тонального засобу, наприклад, виглядатимуть щонайменше дивно.

Спростити процес оновлення сонцезахисту можна завдяки оновленій версії бестселера від українського бренду Natureal —  пудрі для обличчя і тіла Sun Protection.

Ця легка мінеральна пудра забезпечує покриття, яке підлаштовується під тон шкіри, створюючи природній та свіжий вигляд без жирного блиску. Протягом п`яти років продукт завойовує багато сердець і став абсолютним бестселером.

Основні переваги пудри:

Ідеальна основа

Пудра ідеально підходить для тих, хто хоче надати обличчю свіжості та краси, уникаючи жирного блиску.

Легкий SPF-захист

Продукт містить легкий SPF-фактор на фізичних фільтрах.

Високоактивні рослинні компоненти

Пудра містить 11 високоактивних рослинних компонентів, які забезпечують здоров`я та красу вашої шкіри.

Один продукт на літо, який позбавить вас одразу від кількох проблем - Фото 1

Окрім оновлення сонцезахисту, цей продукт додає гладкість та шовковистість шкірі, абсорбує жирний блиск, забезпечуючи природний сатиновий фініш. Бінго!


Источник материала
loader