Що подивитися в серпні: найочікуваніші прем’єри фільмів
Що подивитися в серпні: найочікуваніші прем’єри фільмів

Що подивитися в серпні: найочікуваніші прем’єри фільмів

Біографічний фільм про попзірку Назарія Яремчука, драма на основі бестселера Колін Гувер «Покинь, якщо кохаєш» та документалка про перехоплені розмови російських окупантів — такі фільми матимуть прем’єру в українських кінотеатрах. 

Які стрічки запланувати до перегляду? Ми зібрали 7 кінокартин серпня, на які варто звернути увагу. 

«Западня»

Премʼєра: 1 серпня
Режисер: М. Найт Шʼямалан
У ролях: Джош Гартнетт, Аріель Доногʼю, Салека Шʼямалан, Гейлі Мілз, Елісон Пілл

Попзірка Lady Raven влаштовує великий концерт. На вщент забитому стадіоні серед її фанатів — дівчина Райлі у супроводі батька. Концерт співачки охороняє надзвичайно багато поліції. Виявляється, увесь захід сплановано так, щоб зловити серійного вбивцю.

«Яремчук»

Премʼєра: 8 серпня
Режисер: Артем Григорян

Це історія про Назарія Яремчука — попзірку та Героя України. Фільм складається з ексклюзивних спогадів близьких виконавця і визначних діячів культури, а також з особистих щоденників та унікальних хронік: від перемоги на конкурсі «Пісня-71» з «Червоною рутою» до політичних переслідувань КДБ, загибелі Володимира Івасюка, виступів у Чорнобилі та Афганістані.

«Покинь, якщо кохаєш»

Премʼєра: 8 серпня
Режисер: Джастін Бальдоні
У ролях: Блейк Лайвлі, Джастін Бальдоні, Брендон Скленар, Емі Мортон

Лілі Блум мала зовсім неказкове дитинство — вона роками засвідчувала домашнє насилля з боку батька. Уже дорослою дівчина переїхала до Бостона, щоб втілити мрію — відкрити квітковий магазин. Вона випадково зустріла чарівного нейрохірурга Райла, який змінив її життя. Проте згодом Лілі почала помічати у чоловікові риси, які нагадують її батька. Дівчина повинна розірвати коло, тож вона постає перед складним вибором.

«Ніч на 12-те»

Премʼєра: 15 серпня
Режисер: Домінік Молль
У ролях: Бастьєн Буллон, Тео Чолбі, Булі Ланнерс

Детектив Йоган так і не впіймав жорстокого злочинця — тепер його переслідує нерозкрите вбивство молодої жінки. Головний герой ретельно досліджує життя жертви, щоб таки розплутати злочин. Скоро Йоган усвідомлює, що одержимий справою, яка перетворилася на особистий виклик.

«Конотопська відьма»

Премʼєра: 22 серпня
Режисер: Андрій Колесник
У ролях: Тетяна Малкова, Тарас Цимбалюк, Павло Вишняков, Олена Хохлаткіна, Іван Шаран, Ярослав Шахторін, Артем Сагітов, Сергій Сосновцев

Це історія про помсту. Фільм розповідає про прадавню відьму з Конотопу, яка зреклася своїх сил, коли закохалася у звичайного хлопця. Проте після початку війни російські солдати захопили місто та жорстоко вбили її обранця. Вона вирішила помститися — повернула відьомські сили та покарала злочинців.

«Кліпни двічі»

Премʼєра: 22 серпня
Режисерка: Зої Кравіц
У ролях: Наомі Акі, Ченнінґ Татум, Саймон Рекс, Алія Шокат

Мільярдер Слейтер Кінґ знайомиться з офіціанткою Фрідою на своєму благодійному заході та запрошує дівчину приєднатися до подорожі на приватний острів разом з ним та його друзями. Усі чудово проводять час, проте головна героїня помічає дивні речі. Фріда сумнівається у своїй реальності — щоб вижити, дівчина повинна дізнатися правду про мільярдера та місце, де вона опинилася.

«Мирні люди»

Премʼєра: 29 серпня
Режисерка: Оксана Карпович

Після початку повномасштабного вторгнення українські спецслужби регулярно перехоплювали та публікували приватні розмови російських окупантів з рідними та друзями. Це фільм-протиставлення загарбників, які втрачають глузд, мародерять, говорять про скоєні воєнні злочини, та українців, які продовжують чинити опір насиллю. 

Що подивитися в серпні: найочікуваніші прем’єри фільмів - Фото 1


Источник материала
loader