Що подивитися на Netflix: нові фільми та серіали серпня
Що подивитися на Netflix: нові фільми та серіали серпня

Що подивитися на Netflix: нові фільми та серіали серпня

Продовження паризької історії про американку Емілі, детектив про шкільне вбивство та шпигунський бойовик з Геллі Беррі у головній ролі — такі фільми та серіали матимуть прем’єру на Netflix у серпні.

Що варто подивитися? Ми зібрали сім фільмів та серіалів на стримінговій платформі. 

«Посібник з убивства для хороших дівчат»

Прем’єра: 1 серпня

17-річну школярку Енді убив її хлопець — принаймні так уже п’ять років вважають жителі тихого англійського містечка. Проте Піп починає власне розслідування, щоб знайти справжнього злочинця. Головна героїня налаштована рішуче — згодом вона розуміє, що в пошуках правди теж потрапляє в небезпеку.

«Нестабільний». Сезон 2

Прем’єра: 1 серпня

Елліс — успішний та шанований вчений, який працює в біотехнічній компанії. Проте після трагедії в житті він просить допомоги в сором’язливого сина Джексона. Та чи вдасться йому врятувати компанію батька? Variety називає серіал «чарівним» ситкомом зі «жвавим та грайливим гумором». 

«Академія Амбрелла». Сезон 4

Прем’єра: 8 серпня

Мільярдер усиновлює сімох дітей з надприродними здібностями та створює Академію Амбрелла. Уже дорослими вони живуть окремо та збираються на похорон батька. Брати й сестри знову об’єднуються, щоб розкрити таємницю своєї сім’ї та врятувати світ від загрози.

«Доньки»

Прем’єра: 14 серпня

Чоловіки однієї з американських в’язниць ходять на терапевтичні сеанси перед важливою подією — танцем зі своїми доньками. У межах ініціативи вони змінюють форму на напівофіційне вбрання та зустрічаються зі своєю сім’єю. Це документальна зворушлива історія про чотирьох доньок, які чекають на танець з батьками.  

«Емілі в Парижі». Сезон 4

Прем’єра: 15 серпня

Американка Емілі, яка зовсім не знає французької, приїжджає до Парижа. Вона звикає до нової культури, працює в маркетинговому відділі та опиняється в епіцентрі драм. У новому сезоні головна героїня виходить за межі Парижа — подорожує від французьких Альп до римських площ. 

«Спілка»

Прем’єра: 16 серпня

Будівельник Майк живе цілком щасливо в Нью-Джерсі. Проте раптом з’являється його давнє шкільне кохання Роксанн. Вона вербує головного героя для важливої місії в Європі. Разом Майк та Роксанн потрапляють у світ шпигунів та автомобільних погонь.

 

Nice Girls

Прем’єра: 21 серпня

Лео дізнається, що її колегу вбили в Гамбурзі. Поліціянтка налаштована розслідувати злочин, проте її бос віддає перевагу німецькій детективці. Дві зовсім різні героїні об’єднуються, щоб розкрити таємницю вбивства та врятувати Ніццу від катастрофи. 


Источник материала
loader