Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів
Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів

Ми обожнюємо період літніх знижок хоча б за те, що він стартує, коли попереду ще є час вигуляти новенькі в’єтнамки й сарафани, придбані за найприємнішими пропозиціями. Правила вигідного шопінгу залишаються незмінними: не женіться за швидкоплинними трендами, не купуйте речі не за розміром і з вадами й не переоцінюйте базові речі (якщо бежевий тренч уже є у вашій шафі, то радимо добре подумати, чи потрібен вам ще один такий, нехай і за суперзнижкою). Звертайте увагу на якість, крій і, звісно, на внутрішній компас: «свою» річ ми відчуваємо одразу.

Ми проаналізували сайти українських брендів і зрозуміли, де ми всі з вами зустрінемося цими вихідними. Звісно, на раціональному шопінгу. Здаємо всі явки та паролі й розповідаємо, де купувати стильний одяг, взуття та аксесуари зі знижками до 80%.  

KSENIASCHNAIDER

Знижки на літню колекцію від -25% до -50% діють на сайті та офлайн у флагманському магазині за адресою Київ, Михайлівський провулок, 24.

Kachorovska

Крім того, що тривають фінальні дні літнього розпродажу на взуття та сумки до 50% на всіх локаціях бренду в Києві та Одесі та на сайті, Kachorovska влаштовує також довгоочікуваний Sample Sale. Розпродаж унікальних пар від команди дизайн бюро (понад 200!), які не пішли в серійний продаж, за спеціальною ціною триватиме 26-28 липня. Лише три дні та тільки офлайн: вул. Велика Васильківська, 14, Київ.

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів - Фото 1

THE LACE

Діють літні знижки від -20% до 70% на бестселери сезону та демісезонні позиції минулих колекцій (взуття, брюки, костюми та сукні, лонгсліви, жакети, парки й тренчі). Серед офлайн-пропозицій: великий Sample Sale Weekend відбудеться в Sky Mall (26-28 липня) під музичний супровід вінілових пластинок.

german.

22 липня бренд запустив сезонні знижки: -20% на літній дроп german. core summer edition та -30% на інші колекції. Знижки діють на всі позиції на сайті бренду.

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів - Фото 2

EGO SUM

Перший розпродаж EGO SUM — від 20% до 50% на улюблені літні та осінні позиції. Sale вже доступний на сайті бренду.

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів - Фото 3

JUL

JUL презентує Grand Sale зі знижками до -60%. Придбати акційні товари можна на сайті, а також у магазинах бренду в Києві за адресою Мечникова, 6, та у Львові — Федоровича, 29. Акція розповсюджується на жакети, топи, спідниці, сукні, штани та сорочки. А ще на тематичні, особливі для бренду дропи: JUL x Lutiki, JUL x Katsurina, JUL Resort.

Estro

Garage Sale по всій мережі магазинів зі знижками -60% на взуття, одяг, сумки та аксесуари до 31 липня. Знижки також доступні й онлайн на сайті бренду.

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів - Фото 4

Fashionista

Бренд пропонує оновити ваш гардероб зі знижками до 70% на жіночий одяг, взуття та аксесуари.

CICI COCO

Бренд підготував понад 50 позицій, які будуть від сьогодні й до 28 липня включно на знижках до -60%. Також на вас очікує -10% на всі нові колекції та інші приємні бонуси. Пропозиція діє тільки у львівському бутику на Гнатюка, 12.

diadia

Плануєте вихідні? Додайте до них шопінг в diadia зі знижкою до 50%. До зустрічі за адресами: Київ, вул. В. Васильківська, 27; Львів, вул. П. Дорошенка, 17, а також на сайті бренду.

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів - Фото 5

U-R-SO 

Пропозиція для найдопитливіших! Комфортну білизну для повсякдення з витонченим вінтажним настроєм бренд пропонує придбати вам за секретними знижками в київському шоурумі на Великій Житомирській, 27.

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів - Фото 6

Norba

Встигніть придбати стильні спортивні речі, купальники та одяг для прогулянок зі знижками до 60%. Повний асортимент пропозицій шукайте на сайті Norba. 

twelve monkeys

Жіночі та чоловічі речі в стилі casual (штани й спідниці карго, легінси, плащі й не тільки) на сайті бренду можна зараз придбати зі знижками до 50%.

Час вигідного шопінгу: літні знижки від українських брендів - Фото 7


Источник материала
loader