Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK
Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK

Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK

Візантійські хроніки говорять, що Витачів — це одне з найстаріших портових міст, до якого в ХІІ столітті з’їжджалися удільні князі Київської Русі. Загадкове місце вражає своїми краєвидами, кручами, дніпровськими водами та неприступністю скель…

Витачівські землі притягують відвідувачів не тільки красотами, а й таємничою силою. Саме ця локація, сповнена сенсів, стала натхненням для знімань кампейну осінньої колекції бренду VOVK.
Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK - Фото 1

У новій лінійці одягу використані кольори, які, на думку дизайнерів, транслюють стійкість і силу. Червоний — символ енергії та пристрасті, графітовий і чорний — втілення стриманої елегантності, синій — стабільності та спокою, а моко — тепла та комфорту.

Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK - Фото 2
Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK - Фото 3
Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK - Фото 4

У колекції фігурують класичні костюмні матеріали з віскозою та шерстю, що створюють основу для повсякденних і вишуканих образів. Також дизайнери презентували блузи із сатину, шовку і шифону. Вони надають вбранню легкості та повітряності, а також підкреслюють силует. Для поціновувачів класики представлені однотонні сукні та лонгсліви, а для тих, хто не проти модних експериментів — квіткові мотиви, зебровий принт та горох.

Сукні, костюми і топи для стильної осені в новій колекції VOVK - Фото 5


Источник материала
loader