«Дім дракона»: дивіться трейлер фінальної серії другого сезону фентезі про Тарґарієнів
«Дім дракона»: дивіться трейлер фінальної серії другого сезону фентезі про Тарґарієнів

«Дім дракона»: дивіться трейлер фінальної серії другого сезону фентезі про Тарґарієнів

Минулого тижня команда Чорних поповнилася трійцею могутніх драконів, то що принесе нам фінал другого сезону хітового фентезійного серіалу «Дім дракона»?

На початку драматичного промо-ролика восьмої серії другого сезону сер Крістон Коул (Фаб'єн Франкель), який керує армією Зелених, каже: «Коли дракони танцюють, люди перетворюються під ними на попіл. Ми рухаємося у напрямку знищення».

Далі нам показують королеву Рейніру (Емма Д’Арсі), яка влаштовує у своєму замку святковий банкет разом з новими вершниками драконів Сісмоука, Сілвервінґа та Вермітора, які є бастардами з кров'ю Тарґарієнів, нагадуючи їм, що вона наділила їх цією силою, а тоді каже, що вони «мають нанести свій удар, коли матимуть перевагу».

«Дім дракона»: дивіться трейлер фінальної серії другого сезону фентезі про Тарґарієнів - Фото 1

Тим часом королева-вдова Алісента (Олівія Кук) повернулася з лісу до Червоного замку і намагається достукатися до свого дорстокого й мстивого сина Еймонда (Юен Мітчелл), який править Сімома королівствами, поки його старший брат і король Ейґон (Том Глінн-Карні) одужує після падіння з дракона. Але Еймонд не збирається зупинятися, тож ми знову бачимо його верхи на Ваґар.

Прем'єра фінальної серії другого сезону фентезі «Дім дракона», режисеркою якої стала Гіта Васант Пател, відбудеться 4 серпня. Раніше Пател зняла серії «Лорд Припливів» (1 сезон, 8 серія) та «Згорілий млин» (2 сезон, 3 серія).

«Дім дракона»: дивіться трейлер фінальної серії другого сезону фентезі про Тарґарієнів - Фото 2

Источник материала
loader