Чому нам всім потрібні кухонні прилади з нової колекції evolutionary Cooking від SMEG
Чому нам всім потрібні кухонні прилади з нової колекції evolutionary Cooking від SMEG

Чому нам всім потрібні кухонні прилади з нової колекції evolutionary Cooking від SMEG

Навіть в умовах надкомпактної смарт-квартири чи орендованого житла  відтепер можна не відмовляти собі у гастрономічних примхах та бажанні експериментувати на кухні! Про ваш комфорт та зручність подбали спеціалісти SMEG, розробивши інноваційну колекцію портативних кулінарних приладів (R)evolutionary Cooking.

Серія (R)evolutionary Cooking обіцяє задовольнити як вашого внутрішнього гурмана, так і естета. Адже в компактні новинки перенесена технологічна досконалість, якої SMEG досягав протягом довгих років у великій побутовій техніці. А дизайн приладів дозволить їм гармонійно вписатися в будь-яке оточення: впізнавана палітра кольорів та фірмові заокруглені силуети SMEG роблять свою справу.

До серії увійшли настільна духова шафа COF01 та індукційна варильна поверхня PICO1. Обидва прилади компактні та портативні. Їм легко знайти місце будь де та міняти розташування в залежності від обставин.

Готувати ранкову каву, варити суп чи яйця пашот, смажити стейки чи бургери неймовірно зручно з портативною індукційною варильною панеллю PICO1. Вона доступна у білому, чорному, смарагдово-зеленому та повністю чорному кольорах і вирізняється елегантним і виразним дизайном з поєднанням кольорів і хромованої обробки, що ідеально впишеться в будь-яку сучасну або класичну кухню.

Бажаєте більшого різноманіття меню? Від приготування креветок у фритюрі чи курки су-від до збереження тепла, розморожування та режиму «Шеф-кухар» — настільна духова шафа COF01 має десять функцій в одній духовій шафі. Крім того, в програму її роботи інтегровані 33 рецепти. Варто лише переглянути меню шеф-кухаря, щоб знайти додаткове натхнення та вказівки. Просто оберіть тип і вагу страви — піч автоматично встановить найбільш вдалу комбінацію функцій, часу та температури.
Чому нам всім потрібні кухонні прилади з нової колекції evolutionary Cooking від SMEG - Фото 1
Духова шафа має об’єм 30 літрів і оздоблена технологією Galileo Combi-Steam — інновацією для покращення розподілу тепла, що є результатом досліджень, проведених на вбудованих духових шафах SMEG. Резервуар для води, який можна зняти з верхньої частини духової шафи одним натисканням кнопки, гарантує 24 години безперервної подачі пари: тому немає необхідності переривати процес приготування, щоб наповнити резервуар, навіть у разі приготування страв, що вимагають повільного приготування при низькій температурі. Ви можете обрати 100-відсоткове приготування на парі або комбіноване приготування на парі з регульованим рівнем вологості від 20 до 70 відсотків. Дисплей, розташований на передній панелі печі, між двома ручками у вінтажному стилі, попереджає про нестачу води в резервуарі та необхідність технічного обслуговування і видалення накипу.

Настільна духова шафа доступна в шести кольорах: чорному, білому, кремовому, пастельно-блакитному, пастельно-зеленому та червоному кольорах.

Переосмислюйте кулінарію і робіть її доступнішою, мобільнішою та естетичнішою разом із SMEG!

Источник материала
loader