/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2Fb3052d2b50a560f0ba2b462e4705a752.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Сергій Башинський ділиться фірмовим рецептом тартару з тунця
У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Сергій Башинський — шеф ресторанів «Веранда на Дніпрі» та Fenix. На кухні технічного партнера GAGGENAU він готуватиме тартар з тунця з гуакамоле та трюфельною олією.
Інгредієнти для приготування:
Філе тунця
Авокадо
Лайм
Лимон
Кінза
Синя цибуля
Червона ікра
Олія з ароматом трюфеля
Соєвий соус
Соус Шисо
Повний рецепт — у відео, а всі інгредієнти — у маркетах WINETIME та онлайн. Нехай смакує!
