Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів
Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів

З кінцем сезону настає й час оновлювати свій гардероб, наповнюючи його теплими затишними речами, які знадобляться під час осінніх прогулянок і комфортних вечорів удома. Українські бренди вже запропонували найрізноманітніші предмети одягу та аксесуарів, що стануть у пригоді під час складання образів у наступні кілька місяців. Ми традиційно переглянули нові колекції та зібрали для вас найцікавіші у добірку. 

Bibliotheque Nationale

«Що взяти з собою на відпочинок?» — питання, на яке відповідає нова колекція бренду. Тенісні сукні, пляжні комплекти, сатинові комбінації — усе в довжині міні. Вперше бренд представив рожевий максікардиган — ідеальний вибір для прохолодних літніх вечорів. Просякнута наскрізь відчуттям серпневого літа, колекція Out of Office зможе подарувати відчуття відпочинку навіть у довгі офісні дні.

Частиною кампейну стала колаборація з Kyivites in Kyiv — Instagram-акаунтом, що анонімно публікує найцікавіші образи містян. Команда Bibliotheque Nationale запропонувала друзям бренду обрати позиції з колекції та застилізувати їх так, як би вони носили їх у повсякденному житті. 

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 1

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 2

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 3

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 4

THE LACE

Бренд запустив лімітовану лінійку одягу для прохолодних літніх вечорів та прийдешньої осінньої пори. До неї увійшли ультрам’які, невагомі джемпери, що поєднали в собі розслаблену вишуканість, легкість та комфорт. Вони створені з високоякісної італійської пряжі з бебі альпаки та суперкідмохеру — зручних і приємних тілу матеріалів. 

Залишаючись вірними своїй лаконічній філософії, бренд запропонував комфортний баланс елегантності та невимушеності, аби речі дійсно хотілось носити щодня. 

Свіжа кольорова палітра покликана нагадувати, що літо триває: це зокрема відображено у ніжно-рожевому, кораловому, лаконічному бежевому та світло-салатовому відтінках.

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 5

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 6

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 7

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 8

STIMMA

Початок нового сезону слугує часом для роздумів і паузи — це нагода підбити підсумки та вирішити, що ви хочете прихопити з собою в наступні 3 місяці, а що залишити позаду. Це стосується не лише побутових звичок і рішень, а й гардероба.

Мінімалістична колекція Pre-Fall від українського бренду STIMMA, що вже навіює осінні мотиви, втілює своєрідну антологію повсякденного комфорту, збираючи в собі основні елементи крою та вишукані асиметричні деталі. Лише елегантність і практичність — нічого зайвого. До колекції увійшли трендові приталені піджаки та оверсайз лонгсліви зі 100% бавовни. Основою також стали сорочки, светри та класичні брюки. Колірна гама колекції здебільшого грає білими, бежевими, темно-сірими та коричневими відтінками, проте трапляються й більш яскраві елементи, зокрема, незмінна класика — блакитна сорочка.

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 9

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 10

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 11

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 12

DELEGAN

DELEGAN презентував нову колекцію FW 2024/25, яка стала апотеозом роздумів над темою самоідентичності та своєї ролі у світі. 

Тільки зрозумівши своє призначення, ми починаємо приймати та любити себе глибинно без очікувань та вимог. Не дарма саме біла волошка визначила основний мотив колекції. Цей символ прослідковується на більшості виробах, відображаючи ідею, що кожен з нас має знайти свою унікальну квітку в житті. Гострі обриси на комірах та чіткі силуети костюмів поєднуються з беззахисними найніжнішими пелюстками у вигляді невагомих ніжних деталей. 

Ще однією інноваційною частиною колекції стала порцеляна: виготовлені вручну унікальні волошки «розцвіли» ґудзиками не тільки на жакетах та сукнях, а й на поясі.

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 13

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 14

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 15

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 16

BALYKINA

Мабуть, кожна з нас пам`ятає ту сукню, у якій вперше відчула себе справжньою принцесою. Нова дитяча лінійка бренду, під назвою Miss Balykina, прагне подарувати це відчуття дівчаткам та стати частинкою такого пам`ятного моменту.

Колекція втілює знакові сукні Lucky, Loli та Rosie. Скульптурний крій, зручна посадка, високоякісні тканини та увага до деталей — дитяча лінійка зберігає всі основні принципи бренду.

25% прибутку від продажів колекції, щомісяця, буде спрямовано на благодійність. У серпні бренд передасть кошти фонду Gen Ukrainian, що підтримує дітей, які втратили батьків під час війни.

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 17

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 18

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 19

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 20

Grains de Verre

Втілюючи дух спекотних серпневих днів і відчуття насолоди жіночністю, Grains de Verre представив історію August Reverie — новий погляд на найзнаковіші прикраси бренду

Серія аксесуарів Radiance з камінням, що виблискує з кожним променем сонця; спіральні чокери з колекції Karma; кольє з колекції Lullaby, що поєднує в собі чарівні символи квітки та зірки; браслети та каблучки легко утворюють цілісний образ. Акцентом історії стали барочні перлини з колекції «Одеса», кожну з яких майстрині бренду вручну відбирають та обробляють, а тоді вставляють в оправу з позолоченої латуні. Унікальність кожної перлини гарантує, що двох однакових виробів не існує.

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 21

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 22

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 23

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 24

Arutiunova

Бренд Arutiunova презентував нову колекцію, під назвою Step by Step, натхнену сенсами повсякденного життя жінки. Вона про постійний рух до цілей та досягнень: чи то через ранкову пробіжу, чи то через робочу зустріч вдень або романтичне побачення ввечері.  

У колекції дотримано ДНК бренду — жіночність та сексуальність завжди були важливі для дизайнерки. Мінісукня з деніму з вінтажним вайбом, зваблива шовкова лаймова спідниця, топ-поло, базова чорна футболка з оголеним плечем — будь-які айтеми з колекції легко поєднуються між собою та доповнюють вже наявні речі в гардеробі. 

До колекції увійшли й керіовери бренду: спідниці з вирізом на нозі, різноманітні боді, кроп-топи, джинси, шорти, сорочки, міні- та максісукні. Колірна гама Step by Step — це блакитний, беж, шампань, мокко, лайм, темно-сірий та чорний відтінки.

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 25

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 26

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 27

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 28

KHUSTYNA

Подорожі — це більше, ніж відкриття нових місць. Вони розгортають нові грані нашої душі, даруючи незабутні враження та досвід, формуючи нові погляди на світ і нас самих. Після кожної подорожі ми повертаємося іншими — наповненими новими знаннями, емоціями та натхненням. Бренд KHUSTYNA представив нову круїзну колекцію шовкових хустин Mediterranean, яка переносить до захопливих країв Середземного моря. Лінійка відображає настрій сонячних країн, перламутрові пляжі, сицилійські лимонні сади, оливкові рощі в Марракеші  та особистісні трансформації, які з нами стаються під час подорожі.

Кожна хустина колекції Mediterranean — це символ перевтілень та внутрішніх відкриттів. Вона супроводжуватиме кожну в подорожах, наповнюючи життя новими враженнями.

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 29

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 30

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 31

Вибір тижня: головні модні бажанки в нових колекціях українських брендів - Фото 32


Источник материала
loader