Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць
Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць

Джинси — це той предмет гардероба, який ніколи не втрачає своєї актуальності зі зміною сезонів. Однак навіть тут ми можемо спостерігати за новими та відродженими з минулого трендами, які знову починають підхоплювати модниці. Мішкуваті джинси, моделі кльош, вкорочені, прямі, а віднедавна й завужені, що прийшли до нас із моди нульових — щороку fashion-індустрія поповнюється різноманітними інтерпретаціями улюбленого всіма елемента одягу. Звісно, ви не зобов’язані підтримувати кожен тренд, який нам диктує модний світ, проте звернути увагу на варіанти, які так захопили інфлюенсерок і стрітстайл-зірок цього сезону, все ж варто.

Ми вже визначили, що осінь-2024 — той час, коли необхідно діставати із закутків своєї шафи давно забуті обтислі джинси. Утім поруч із цією моделлю опинився ще один фаворит дизайнерів та модниць, який мав неабияку популярність у минулі десятиліття та почав повертатися в останніх сезонах, — штани з низькою посадкою — контроверсійний тренд, що заграє по-новому, якщо його правильно та вміло стилізувати.

Безумовно, першими, хто показав, як цікаво поєднати подібні джинси в осінню пору, стали світові бренди. Miu Miu обрав завужені варіанти з низькою посадкою, які скомбінував із вкороченими джинсовими жакетами, шубою з екохутра, шкіряними рукавичками та лоферами. Coperni натомість додав до штанів універсальний чорний  блейзер із костюмної тканини, а Schiaparelli — модель із деніму в поєднанні з такою ж сорочкою та яскравою краваткою. Тоді ж як Stella McCartney створив образ із джинсами зі шкіряними вставками в ковбойській естетиці та базовим топом із написом. 

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 1

Stella McCartney

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 2

Miu Miu

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 3

Coperni

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 4

Schiaparelli

Модниці теж не забарилися зі своїми варіантами стилізацій та показали їх на вулицях під час тижнів моди. Більшість дівчат зупинилися на мішкуватих джинсах, які поєднали з укороченими топами та верхнім одягом — довгими пальтами, екошубами, косухами та бомберами. Дехто ж навпаки обирав обтислі штани в комбінації з жилетами, жакетами чи сорочками, які не відкриватимуть живіт. Щодо взуття, то тут зверніть увагу на невисокі чоботи, туфлі із загостреним мисом на підборах, лофери та кросівки.

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 5

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 6

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 7

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 8

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 9

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 10

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 11

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 12

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 13

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 14

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 15

Джинси із низькою посадкою — осінній фаворит модниць - Фото 16


Источник материала
loader