Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska
Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska

Команда Kachorovska презентувала осінню колекцію, натхнену природною дівочою красою. Це лінійка від жінок і для жінок, яка народилася з розуміння того, ким є сучасні дівчата, що вони цінують і якими хочуть бачити себе у дзеркалі. 

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska - Фото 1

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska - Фото 2

Одним з акцентів сезону стала нова колекція базового одягу. Кожна модель ретельно розроблена, щоб підкреслювати красу жіночого тіла. Особливу увагу приділено вирізам, формі декольте та посадці суконь і боді, що ідеально прилягають та підкреслюють силует. Більшість предметів виконано в універсальному чорному кольорі, але є також варіації в темно-синьому та червоному відтінках. 

Базова лінійка Kachorovska створена з високоякісного трикотажу Punto Milano, який у процесі носіння та після прання не втрачає форму. Крім цього, вперше зʼявляється бренд-елемент — качина лапка, що у вигляді вишивки прикрашає певні об’єкти одягу. 

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska - Фото 3

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska - Фото 4

Доповнити вбрання можна новим взуттям та сумками. Фактурним акцентом колекції стало тиснення, що нагадує шкіру рептилій. Воно зʼявляється у відтінках стиглої жоржини, бургунді, цементному та насиченому коричневому. Текстура шкіри пітона доступна на босоніжках, туфлях-човниках, ботильйонах, кросівках та чоботах. 

Крім цього, дизайн-бюро продовжує експериментувати з матеріалами. Наприклад, знайомі всім ботильйони Blanca зʼявилися з довгим ворсом, що надає особливої текстури, а ботфорти Alia, що стали абсолютним хітом минулої зими, тепер доступні в бежевому та коричневому спилку. 

Колекція сумок в новому сезоні також зазнала змін. Культові моделі постали в новому розмірі. Зокрема, Erna та Khrystya отримали свої гіперверсії. До асортименту сумок додалася й модель Panzo Pouch Bag. З італійської Panzo означає «ланч» — сумка створена для того, щоби швидко вибігти на обід та взяти найнеобхідніше.

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska - Фото 5

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska - Фото 6

Базовий одяг, взуття та аксесуари для осіннього сезону в новій колекції Kachorovska - Фото 7


Источник материала
loader