Кеті Перрі потрапила під розслідування після знімання нового кліпу
Кеті Перрі потрапила під розслідування після знімання нового кліпу

Кеті Перрі потрапила під розслідування після знімання нового кліпу

Минулого тижня співачка Кеті Перрі випустила новий кліп на пісню Lifetimes. У ньому виконавиця мандрує мальовничими островами Ібіци та Форментери: бігає піщаними узбережжями, танцює на яхті та веселиться у місцевих клубах. Однак, як виявилося з повідомлення Департаменту охорони навколишнього середовища Балеарських островів, команда співачки не отримала належного дозволу на знімання у цих локаціях. Тепер Кеті Перрі перебуває під розслідуванням щодо можливого спричинення екологічної шкоди місцині. 

На деяких кадрах кліпу можна побачити систему дюн С’Еспальмадор — один з екологічно багатих регіонів Форментери, який огороджений мотузкою. Як зазначили у відомстві, саме знімання там не є злочином, адже фото та відео можуть бути дозволені після спеціального запиту. Проте наразі влада Балеарських островів намагається з’ясувати, чи не було завдано іншої шкоди цій зоні під час творчого процесу. 

Кеті Перрі потрапила під розслідування після знімання нового кліпу - Фото 1

С`Еспальмадор — невеликий острів, розташований на північ від Форментери. З 1980 року він входить до складу природного парку Сан-Салінес, і його дюни мають велику екологічну цінність.

Сама співачка поки ніяк не прокоментувала ситуацію. Наразі вона перебуває на відпочинку зі своїм чоловіком Орландо Блумом.

Нагадаємо, що після Lifetimes стала другим треком із майбутнього альбому співачки, під назвою «143», який вийде 20 вересня. За п`ять днів відеокліп набрав більш ніж два мільйони переглядів на YouTube.


Источник материала
loader