Слово стилісту: які фасони суконь найкраще корегують фігуру
Слово стилісту: які фасони суконь найкраще корегують фігуру

Слово стилісту: які фасони суконь найкраще корегують фігуру

Гучний заголовок, погодьтеся. Я дуже екологічна стилістка у своїх думках, проявах і рекомендаціях. Для мене важлива глибина, і мені завжди хочеться докопатися до істини. Такою істиною у питанні «Як обрати ту саму сукню?» для вас стане ця стаття.

Почати варто з того, що саме вам хочеться скорегувати, чи є в цьому потреба або хоча б мінімальний дисбаланс у вашій фігурі, можливо, м’якість зовнішності, яку хочеться зробити чіткішою та виразнішою? Дайте собі зараз цю відповідь і лише після цього продовжуйте читати.

Якщо відповідь ствердна, і ви справді розібралися зі своєю формою фігури та зрозуміли характеристики власних ліній зовнішності, тоді ці три фасони суконь стануть вашим рятувальним колом.

А-силует, який є Святим Ґраалем у світі суконь. Саме такий злегка розширений до низу крій створює максимально компліментарний силует до нашої фігури. Він має здатність коригувати стегна та нижню частину тіла, особливо актуальний для жінок, у яких форма фігури А. Така подібність і точність важлива.

REASY, ULLA JOHNSON, MANGO 

Перейдемо до прямого крою суконь. Тут важливе також повітря між вами та виробом. Звісно приталені силуети дуже рідко будуть мати бажаний ефект корекції. Тому, як тільки ваші сукні будуть дещо повітряними, не вільними та не приталеними, усе спрацює.

MAX MARA SPORTMAX, MAX MARA, TOTEME

Наступною у нашому рейтингу буде сукня на запах. Безпрограшний варіант для жінок, у яких форма фігури А, О, V та H. Досить варіативна та комбінаторна. Особливої уваги заслуговує гострий виріз, який автоматично додає правильного акценту в портретну зону.

NANUSHKA, LIVIANA CONTI, ALBERTO BIANI

Крім фасонів суконь, що будуть максимально вдалими, варто окреслити ще три важливі кити, без яких успіху не буде.

Щільність тканини. Якщо ваш погляд зосередився на сукні прямого крою, але ви не дотрималися цього важливого пункту, ефект може бути протилежним. Беремо до уваги саме середню щільність тканини: не тонку віскозу, шовк та нещільний денім чи шкіру. Без візуалізації вас не залишила.

Слово стилісту: які фасони суконь найкраще корегують фігуру - Фото 1

JUL

Наступний кит — відсутність принту, повірте мені та моєму 10-річному досвіду, краще без нього, якщо ви взяли чіткий вектор на балансування.

CЇX

Ну і завершимо фактурою. Я вже неодноразово про неї писала, проте і тут повторюсь. Фактура повинна бути матовою, не сяйливою та не активною.

Слово стилісту: які фасони суконь найкраще корегують фігуру - Фото 2

Anna October

Отже, підсумовуємо: фасон важливий, але, окрім нього, першочергово необхідно зрозуміти особливості власної зовнішності. Тоді підключаємо щільність, забираємо увагу з принтів та враховуємо фактуру вашої сукні. Бажаю наповнити гардероб тими самими особливими та правильними речами.


Источник материала
loader