Затишні речі для прохолодних літніх вечорів
Затишні речі для прохолодних літніх вечорів

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів

Погода поступово стає все прохолоднішою, і в повітрі мимохіть вчувається свіжий запах прийдешньої осені. Звісно, ми поки не відкладаємо наші легкі сукні, топи та шорти в дальні закутки шафи, адже літня пора ще триває, однак готувати свій гардероб та образи до зміни температур починаємо вже відтепер. 

Зокрема, зараз саме час звернути увагу на ті речі, які зроблять літні вечори комфортнішими та які пройдуть з нами в наступний сезон. Серед наших головних фаворитів — зручні трикотажні джемпери, легкі кардигани та вільні худі, які легко можна вдягнути поверх топа та поєднати практично з будь-яким низом. Універсальні, стильні та неважкі в комбінуванні речі, які, що найважливіше, подарують тепло та затишок у будь-яку пору. Окрім цього, не оминаємо й більш класичні варіанти — блейзери. Подібні моделі також доповнять образи в різних стилях та ідеально підійдуть для вечірніх зустрічей з друзями, романтичних побачень чи більш урочистих подій. Якщо ці варіанти нещільного верхнього одягу вам не до душі, придивіться до бомберів, — вкорочених або навпаки масивних.

JUL x TRIP:TYCH

Щодо низу, то тут поступово переходимо від коротких шортів до подовжених бермудів, мініспідниці замінюємо на довжину міді або максі, а ще дістаємо наші улюблені джинси, брюки палаццо та спортивні штани, які чекали свого часу після пекельної спеки. Безперечно, не оминаємо й сукні: тут робимо акцент на довгих трикотажних варіантах. 

Ми проаналізували колекції українських брендів і відібрали для вас кілька речей, які точно знадобляться вам під час мінливої літньої погоди. Так, THE LACE запропонував невагомі тонкі джемпери в пастельних відтінках, JUL i TRIP:TYCH — естетичні в’язані худі, STIMMA — костюми з бомберами та вільними брюками, O.TAJE — трикотажні сукні на ґудзиках, а LITKOVSKA — в’язані топи-жилети. Більше вбрання дивіться у добірці. 

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів - Фото 1

LITKOVSKA

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів - Фото 2

THEO

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів - Фото 3

Blast Out Studio

usual

O.TAJE

THE LACE

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів - Фото 4

Blast Out Studio

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів - Фото 5

NOVITSKA

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів - Фото 6

STIMMA

Затишні речі для прохолодних літніх вечорів - Фото 7

Alice K


Источник материала
loader