Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди
Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди

Липень з його пекельною спекою залишився позаду, натомість серпень приніс нам мікс теплих літніх днів із мінливою погодою, що вже натякає про прихід осені. У такі періоди, хочемо ми цього чи ні, варто не лише обирати брюки замість улюблених шортів або ж футболки замість укорочених топів, а й доповнювати власні образи легким верхнім одягом, який врятує від прохолоди серпневих вечорів. 

Цього літа модниці продемонстрували безліч різних варіантів такого предмета гардероба: від тонких тренчів до бомберів і жакетів. Сьогодні розбираємо, на якому верхньому одязі зупинитися в найближчі кілька тижнів і як його стилізувати. 

Тренч

Хто сказав, що тренч — це лише про осінні образи? Цей елемент одягу можна вважати одним із найуніверсальніших у наших шафах: ним модниці довершують свої виходи практично в усі пори року, окрім хіба зими. Влітку вдягніть його зверху футболки та джинсів, спортивного костюма з топом і легінсами, легкої сорочки й класичних брюк чи блузи та короткої мініспідниці. Щодо моделей тренчів, то тут звертайте увагу здебільшого на світлі відтінки: молочний, бежевий, сірий чи оливковий. 

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 1

@veneti.a

@linda.sza

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 2

@orlaithmelia_

Бомбер

Предмет верхнього одягу, який доповнить не лише спортивні образи, а й офіційні, романтичні чи звичайні повсякденні — ідеальний варіант на щодень. Схожа з попередньою порада: придивіться до бомберів ніжних пастельних кольорів — від вершково-жовтого, який продовжує очолювати списки трендів, до кремового й молочного. Поєднайте їх зі спідницями максі й топами, мішкуватими нейлоновими штанами й футболками з малюнками чи брючними костюмами з жилетками й туфлями на підборах. 

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 3

@lara_bsmnn

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 4

@oliviatps

@linda.sza

В’язані светр або кардиган

Хочете додати затишних ноток своєму вбранню — просто оберіть м’який, проте нещільний в’язаний кардиган або светр. Одягніть його зверху топа чи футболки або просто зав’яжіть на плечах — у будь-якому випадку образ заграє новими барвами. Тут вже не обмежуйте себе базовими відтінками: можете зупинитися на кардигані або светрі яскравих тонів і зробити цей елемент акцентним у своїй стилізації. 

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 5

@mathildenauta

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 6

@marlene_rougier

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 7

@valerie.kei

Жакет

Не дарма принцеса Діана комбінувала жакети в більшості своїх образів. Вишукані, елегантні, функціональні й завжди актуальні. Якщо ви додасте до свого гардероба хоча б одну модель цього верхнього одягу, то завжди зможете створити цікаві й гармонійні поєднання, просто накинувши його зверху сорочки, топа або сукні. 

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 8

@veneti.a

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 9

@lara_bsmnn

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 10

@elisalevallois

Шкіряна куртка

Не забуваємо й про шкіру, яка цього сезону домінує ледь не в усіх елементах одягу й аксесуарів. Зокрема, у цьому випадку нам у пригоді стане шкіряна куртка — вінтажна або навпаки в сучасній інтерпретації, яка зробить образ дещо більш бунтарським і сміливим. Комбінуємо її з футболками та шортами-бермудами, мінісукнями у стилі 90-х чи з нашим улюбленим денімом — джинсами або спідницями.

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 11

@emilisindlev

Найпрактичніший верхній одяг, який обирають модниці для мінливої літньої погоди - Фото 12

@klaudia.paris


Источник материала
loader