Зірка «Білосніжки» Ґаль Ґадот розповіла, чому захотіла зіграти Злу королеву
Зірка «Білосніжки» Ґаль Ґадот розповіла, чому захотіла зіграти Злу королеву

Зірка «Білосніжки» Ґаль Ґадот розповіла, чому захотіла зіграти Злу королеву

Акторка Ґаль Ґадот стала всесвітньо відомою завдяки ролі супергероїні Диво-жінки, проте тепер вона готова дивувати глядачів у ролі Злої королеви у рімейку «Білосніжки», який ми побачимо у 2025 році.

Зірка «Білосніжки» Ґаль Ґадот розповіла, чому захотіла зіграти Злу королеву - Фото 1

В інтерв'ю для журналу People, яке відбулося минулого року на конвенції D23 Expo, Ґадот розповіла про те, як відбувався процес її перетворення на знамениту лиходійку з мультфільму «Білосніжка та сім гномів»:

Я хотіла переконатися в тому, що ми залишаємо її чудовою та смачною [лиходійкою], і розуміємо її мотиви. Тоді зло стає цікавим, а не просто плоским.

Зірка «Білосніжки» Ґаль Ґадот розповіла, чому захотіла зіграти Злу королеву - Фото 2

Роль Білосніжки в майбутньому рімейку від Disney виконує Рейчел Зеґлер, і Ґадот акцентує увагу на стосунках їхніх героїнь, що будуть центром сюжету:

Для мене було важливо переконатися у тому, що Королева зла не просто заради того, щоб бути злою. У ній є глибина. Стосунки між цими двома персонажами дивним чином схожі на стосунки матері та дочки. Це те, що відбувається з жінкою, коли вона відчуває, що вона більше не релевантна, що з нею може відбутися.

Ґадот так гарно вжилася в роль лиходійки, що відчувала на зйомках, що оточуючі її бояться, хоча зазвичай вона дуже відкрита людина і вміє привернути до себе людей, зробити так, щоб їм було комфортно в її компанії.

Зеґлер підтверджує ці слова, кажучи, що вона дійсно лякала, коли була в костюмі Злої королеви, разом «з чорною помадою, довгими нігтями та віями». Проте у перервах між сценами акторки «багато сміялися» та співали пісні з фільму «Бріолін».

В український прокат «Білосніжка» вийде 20 березня 2025 року.

Источник материала
loader