Алена Делона поховають 24 серпня біля собачого цвинтаря
Алена Делона поховають 24 серпня біля собачого цвинтаря

Алена Делона поховають 24 серпня біля собачого цвинтаря

Про це пише BFMTV.

Легендарного французького актора Алена Делона поховають у суботу, 24 серпня, близько 17:00 у комуні Душі в присутності трьох його дітей і близько сорока гостей. У Душі ікона кіно проживав майже пів століття.

Актор не хотів, щоб на його похоронах проводили загальнонаціональну чи політичну церемонію прощання. Згідно з побажаннями актора, його поховають близько 17:00 біля кладовища, яке він сам побудував для своїх 35 собак близько двадцяти років тому. Службу проведе Монсеньйор Ді Фалько.

Ді Фалько, який протягом тривалого часу був однією з найвідоміших медійних фігур у французькій церкві, зазначив, що він поважає бажання актора.

"Це на його прохання", — сказав він.

Ді Фалько знав актора дуже давно. 

Церемонія, як і хотів Ален Делон, буде закритою та пройде у вузькому колі. За словами оточення актора, в Душі очікуються лише троє його дітей Ентоні, Анушка і Ален-Фаб'єн і близько сорока гостей.

За даними джерел, у вересні може пройти менш урочиста церемонія в присутності представників кіноіндустрії, яка б дозволила громадськості вшанувати актора.

У неділю, 18 серпня на 89-му році життя помер культовий французький кіноактор Ален Делон. Останніми роками зірковий француз погано себе почував після перенесеного інсульту у 2019 році. 

Днями повідомлялося, що актор хотів, щоб його 10-річний пес Лубо був похований разом з ним, але родина відмовилася присипляти тварину.



Источник материала
loader