«Кліпни двічі»: ексклюзивний фрагмент трилера Зої Кравіц з Ченнінґом Татумом та Наомі Акі
«Кліпни двічі»: ексклюзивний фрагмент трилера Зої Кравіц з Ченнінґом Татумом та Наомі Акі

«Кліпни двічі»: ексклюзивний фрагмент трилера Зої Кравіц з Ченнінґом Татумом та Наомі Акі

В український прокат вийшов фільм «Кліпни двічі», режисерський дебют акторки Зої Кравіц, відомою за роллю Жінки-кішки у «Бетмені». Тож саме час подивитися його інтригуючу сцену за участю акторів Ченнінґа Татума й Наомі Акі, які виконують у цьому напруженому фільмі головні ролі.

У стрічці своєї нареченої, яка є детективним трилером, Татум грає мільярдера у сфері технологій Слейтера Кінґа, який знайомиться з офіціанткою Фрідою у втілленні Акі на своєму благодійному заході. Між ними пролітає іскра, і він запрошує Фріду скласти компанію йому та його друзям у подорожі до власного приватного острова. Це справжній рай: бурхливі ночі змішуються із сонячними днями, і всі чудово проводять час. Ніхто не хоче, щоб ця відпустка закінчувалася. Однак коли навколо трапляються дивні речі, Фріда починає сумніватися у своїй реальності. З цим місцем щось не так. Їй доведеться розкрити правду, якщо вона хоче вижити після цієї вечірки.

У сцені, яку ви можете подивитися вище, Фріда каже Слейтеру, що «має статися щось жахливе», бо так завжди буває, коли почуваєшся надто добре. І вона має рацію, хоча у цей момент їм наливають шампанське.

«Кліпни двічі» третій фільм з Татумом, який виходить в прокат цього літа. Він також виконав головну чоловічу роль у стрічці «Забери мене на Місяць» й зіграв супергероя Ґамбіта у блокбастері «Дедпул і Росомаха».

Купуйте квитки на фільм «Кліпни двічі» на нашому сайті.

«Кліпни двічі»: ексклюзивний фрагмент трилера Зої Кравіц з Ченнінґом Татумом та Наомі Акі - Фото 1

Источник материала
loader