Покупка місяця: тональна сироватка, яка покращує якість шкіри
Покупка місяця: тональна сироватка, яка покращує якість шкіри

Покупка місяця: тональна сироватка, яка покращує якість шкіри

Можна скільки завгодно говорити про те, що продукти макіяжу абсолютно не шкодять шкірі, що запалення і прищики жодним чином не пов`язані зі щільним шаром тонального крему на обличчі, проте це не так. Звісно, з кожним роком ми спостерігаємо поліпшення формул, зниження щільності makeup-засобів, але просто вдумайтеся: що відбувається зі шкірою, яка впродовж усього вашого робочого дня «перекрита» кількома шарами макіяжу? 

Проблемою клітинного дихання в денний час доби, коли більшість дівчат носить макіяж, перейнялися експерти Biologique Recherche. Вони розробили воістину унікальний продукт — тонувальний засіб Sérums teintés для захисту та вдосконалення шкіри.

Покупка місяця: тональна сироватка, яка покращує якість шкіри - Фото 1

Це нове покоління тональних сироваток, які поєднують зволожувальні, захисні та покращуючи зовнішній вигляд шкіри активні інгредієнти. Приємна на дотик текстура дозволяє шкірі дихати та забезпечує надлегкий природний фініш.

Sérums teintés — це ідеальне поєднання досконалої тональної основи та догляду за шкірою. Завдяки тривалій зволожувальній дії обличчя не відчуває стягнутості та почуває себе комфортно протягом усього дня, а комбінація захисних активних інгредієнтів надає неймовірні фотозахисні властивості.

Ефект «здорове сяйво обличчя», довготривале зволоження, зменшення видимості плям і пор, захист від міських забруднювальних частинок і вільних радикалів гарантовано завдяки Urban Shield, арктичному пептиду, Oleo-protect, зволожувальним рослинним цукрам, восковому комплексу та вітаміну E.

Покупка місяця: тональна сироватка, яка покращує якість шкіри - Фото 2

Ця диво-сироватка не жирна, не комедогенна, не забиває пори та не містить силікону. Справжній джекпот у вашій beauty-рутині!

В Україні засоби представлені у 6 світлих тонах — від 1C до 3W.


Источник материала
loader