Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds
Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds

Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds

Ювелірний бренд SOLO for Diamonds презентує колекцію прикрас з вирощеними чорними діамантами під назвою Black Swan, обличчям якої стала Василиса Степаненко, продюсерка фільму «20 днів в Маріуполі». Чорні діаманти — серце цієї колекції, символізують силу і рішучість, одночасно зберігаючи жіночність та витонченість. Вони, як і сучасна жінка, здатні витримувати будь-які випробування. 

Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds - Фото 1

Назва колекції Black Swan не випадкова: чорний лебідь — досить рідкісний, він символізує індивідуальність і здатність бути собою, незважаючи на очікування інших.  Чорний лебідь уособлює неймовірну внутрішню силу і водночас витончену красу. 

Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds - Фото 2

Саме тому обличчям цього кампейну стала Василиса Степаненко – журналістка, яка донесла всьому світу правду та показала Маріуполь під час облоги у фільмі «20 днів в Маріуполі». На перший погляд тендітна дівчина, з великими блакитними очима, за якими ховається сильна, впевнена в собі особистість, здатна подолати будь-які випробування. Василиса відображає як внутрішню, так і зовнішню силу і красу. Вона завжди намагається побачити щось світле навіть під час найскладніших етапів життя. 

Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds - Фото 3

«Діаманти вирощені в Україні мають багато сенсу, адже я порівнюю їх із неймовірними українцями, які сяють навіть у найтемніші часи. Чорний — зараз мій улюблений колір, адже передає глибину, силу та стриманість. Я дуже ціную моменти, коли можу відчувати себе гарною та жіночною. SOLO for Diamonds допомагають залишатися особливою та сильною у важливі миті життя, які зараз так потрібні. Я пишаюсь українськими брендами і що вони транслюють важливі ідеї для світу. Я обираю саме такі вироби, щоб представляти Україну на особливих заходах. Війна дуже змінила мене, але вона не забрала це світло, а прикраси SOLO for Diamonds підкреслюють і символізують його для мене», — поділилася Василиса.

Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds - Фото 4

До колекції Black Swan входять сережки, каблучки та браслети. Особливу увагу привертає каблучка-печатка з діамантовою обсипкою, яка вражає своєю вишуканістю.

Василиса Степаненко — обличчя нової колекції прикрас з вирощеними чорними діамантами від SOLO for Diamonds - Фото 5

Ознайомитись з новою лінійкою та обрати прикраси з вирощених чорних діамантів можна на сайті SOLO for Diamonds або в точках продажу: м. Київ, вул.Хрещатик 38, ЦУМ, 1й поверх та м. Львів, Victoria Gardens, 2й поверх.


Источник материала
loader