Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим
Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим

Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим

Знаменита співачка й акторка Леді Ґаґа перетворила світову прем'єру фільму «Джокер: Божевілля на двох» на справжнє шоу під час 81-го Венеційського кінофестивалю. Її парою на події став наречений Майкл Поланські.

Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим - Фото 1

У продовженні блокбастера «Джокер» з Хоакіном Феніксом у головній ролі, який вийшов у 2019 році, Ґаґа втілить культову лиходійку Харлі Квінн, яка закохується в Артура Флека під час їхнього спільного перебування у психіатричній лікарні «Аркхем», куди той потрапив наприкінці першого фільму.

Ґаґа завжди була відома завдяки своєму епатажному стилю, тож вона не розчарувала своїм вбранням, який обрала для світової прем'єри другого «Джокера». Співачка й акторка вдягнула у Венеції чорну сукню з дуже незвичайною спідницею від Dior та завершила свій образ чорним головним убором з мережива від Phillip Treacy, що нагадує роги Малефісенти, та прикрасами з діамантів від Tiffany.

Разом з Ґаґою червоним хідником на кінофестивалі пройшовся її наречений Майкл Поланські, американський бізнесмен, з яким вона разом вже 5 років.

Попри те, що музичний трилер Тодда Філліпса «Джокер: Божевілля на двох» заснований на коміксах DC, його прем'єра відбулася на Венеційському кінофестивалі в рамках головної конкурсної програми, тож зараз він претендує на «Золотого лева».

В український прокат другий «Джокер» вийде 3 жовтня.

Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим - Фото 2

Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим - Фото 3

Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим - Фото 4

Леді Ґаґа з'явилася на венеційській прем'єрі другого «Джокера» зі своїм нареченим - Фото 5

Источник материала
loader