Linkin Park повертається з новою вокалісткою через 7 років після смерті фронтмена
Linkin Park повертається з новою вокалісткою через 7 років після смерті фронтмена

Linkin Park повертається з новою вокалісткою через 7 років після смерті фронтмена

Американський гурт Linkin Park повертається на сцену в новому складі. Про це колектив повідомив 5 вересня на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Гурт перебував у замороженому стані сім років — з жовтня 2017 року, коли відбувся концерт Linkin Park and Friends, присвячений померлому фронтмену гурту Честеру Беннінгтону.

Новою вокалісткою стала 38-річна Емілі Армстронг із гранж-групи Dead Sara. Її колектив грав на розігріві у Muse, але не міг похвалитися такою популярністю, як LP. Дівчина з дитинства співала та грала на гітарі, а у підлітковому віці залишила старшу школу, щоб стати рок-музиканткою.

Фото: Getty Images

У Linkin Park також з'явився новий барабанщик Колін Бріттен - він замінив одного із засновників Linkin Park Роба Бурдона. Вокаліст Майк Шинода говорив в інтерв'ю, що його відхід був неминучим: «Роб сказав нам кілька років тому, що хоче дистанціюватися від групи».

У новому складі гурт вирушить у світовий тур і 15 листопада випустить новий альбом «From Zero». Поки що анонсовано концерти у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Гамбурзі, Лондоні, Сеулі та Боготі.

Linkin Park повертається з новою вокалісткою через 7 років після смерті фронтмена - Фото 1

Оновлений склад уже випустив кліп The Emptiness Machine. Під час прямої трансляції музиканти виконали хіти — What I've Done, In The End та Numb.

Зазначимо, що Linkin Park вважається одним із найуспішніших рок-гуртів 2000-х років. 24 їхні пісні потрапили до чарту Billboard Hot 100. Після смерті Беннінгтона музиканти взяли паузу. Останній виступ відбувся у жовтні 2017 року на концерті пам'яті вокаліста. У лютому 2024 року вони опублікували невиданий раніше трек, який записали ще за життя Беннінгтона.

Честера Беннінгтона, фронтмен Linkin Park, було знайдено мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі 21 липня 2017 року. Йому було 41 рік. За версією таблоїдів, музикант наклав на себе руки через давні проблеми з наркотиками.

Источник материала
loader