Дженніфер Лопес приголомшила відвертою сукнею на прем'єрі свого нового фільму
Дженніфер Лопес приголомшила відвертою сукнею на прем'єрі свого нового фільму

Дженніфер Лопес приголомшила відвертою сукнею на прем'єрі свого нового фільму

Співачка й акторка Дженніфер Лопес представила свій варіант сукні-помсти після розлучення з Беном Аффлеком під час кінофестивалю у Торонто, де відбулася прем'єра її нового фільму «Unstoppable» («Неприборканий»).

Дженніфер Лопес приголомшила відвертою сукнею на прем'єрі свого нового фільму - Фото 1

55-річна Лопес з'явилася на хіднику світової прем'єри своєї драматичної стрічки «Unstoppable» у блискучій сукні у стилі диско від Tamara Ralph, яка тримається на великих чорних бантах, продемонструвавши світові (та своєму кольшньому чоловіку) свою неймовірну фігуру.

Аффлек був відсутній на цій події, хоча він є одним з продюсерів фільму, де Лопес зіграла головну жіночу роль. Також стрічку продюсує Метт Деймон, найкращий друг Аффлека з дитинства. Деймон зустрівся з Лопес на прем'єрі. Вони разом позували перед фотографами.

Фільм «Unstoppable» буде біографічною драмою про відомого американського реслера Ентоні Роблса, народженого з однією ногою, який виграв національний чемпіонат у штаті Арізона. Роль Роблса виконає актор Джаррель Джером, відомий за оскароносною стрічкою «Місячне сяйво», тоді як Лопес втілить його матір Джуді Роблс.

Дженніфер Лопес приголомшила відвертою сукнею на прем'єрі свого нового фільму - Фото 2

Дженніфер Лопес приголомшила відвертою сукнею на прем'єрі свого нового фільму - Фото 3

Дженніфер Лопес приголомшила відвертою сукнею на прем'єрі свого нового фільму - Фото 4

Источник материала
loader