Відродження моди, відродження сили: 365 STUDIO надихається Ukrainian Fashion Week 2024
Відродження моди, відродження сили: 365 STUDIO надихається Ukrainian Fashion Week 2024

Відродження моди, відродження сили: 365 STUDIO надихається Ukrainian Fashion Week 2024

Ukrainian Fashion Week 2024 став подією, яка символізує новий початок після дворічної перерви, викликаної повномасштабною війною. Цей тиждень став символом відновлення, незламності та креативності української індустрії моди, такої ж стійкої, як і український народ.

365 STUDIO були настільки натхнені Ukrainian Fashion Week 2024, що створили чотири унікальні дизайни манікюру, які відображають естетику показів, які вразили майстрів. Роботи експертів мережі салонів є даниною митцям, які через моду та красу дарують надію на світле майбутнє.

Чотири покази цього року вразили майстрів своєю глибиною та філософією: Gunia Project, FROLOV, KSENIASCHNAIDER і the COAT by Katya Silchenko. Саме під їх впливом ми створили манікюрні дизайни, кожен з яких відображає унікальну естетику брендів.

«Роботи майстрів 365 STUDIO — є даниною митцям, які через моду та красу дарують надію на світле майбутнє» — коментує підбірку засновниця 365 STUDIO Ірина Попова.

Gunia Project: Витонченість традицій українського весілля

Колекція Gunia Project «Вільце» — це тонке осмислення українського традиційного весілля через призму сучасності. Автентичні мотиви, символи та елементи українського весільного обряду переплітаються і трансформуються у контексті сьогодення. Білий колір, автентичні аксесуари й впізнавані елементи бренду стали головними акцентами колекції. Майстри 365 STUDIO надихнулись перлами, які доповнювали образи моделей та зробили їх головним елементом манікюру.

Відродження моди, відродження сили: 365 STUDIO надихається Ukrainian Fashion Week 2024 - Фото 1

FROLOV: Перформанс, лебідь та змії

Найбільш таємничий, містичний і, вочевидь, найбільш обговорюваний івент цього сезону Ukrainian Fashion Week 2024. FROLOV SS25 — модний перформанс у колаборації з режисером Іваном Уривським за мотивами казки про Івасика-Телесика. Важливий символ показу — «Зміївна» або ж Змія-спокусниця, натхненний українською гадюкою, яку ми також взяли за основу нашого манікюру. Українська гадюка має темний колір та луску, що нагадує блискітки каміння — саме це ми та спробували реалізувати у дизайні для нігтів.

KSENIASCHNAIDER: Денім — це No Fixed Norm

Денім, який є візитівкою бренду KSENIASCHNAIDER, залишається ключовою темою і цього року. Одяг із переробленого деніму та джинсових виробів із трикотажем, принти джинсів, що створюють оптичну ілюзію джинсів, нібито приклеєних до носія, перероблення та інноваційні підходи — це головні елементи колекції. Ми вирішили поєднати денім із металевими елементами — трендом сезону. Наш манікюр об`єднує класичний синій колір деніму з металом, що додає динамічності та сучасності.

Відродження моди, відродження сили: 365 STUDIO надихається Ukrainian Fashion Week 2024 - Фото 2

the COAT by Katya Silchenko: Гра формами та кольором

Колекція the COAT by Katya Silchenko виділилася насиченим відтінком cherry red — ідеальним для осені. Це глибока, тепла варіація червоного кольору, яка на показі «грала» із класичними формами бренду та легкими тканинами. Наш манікюр увібрав основні ноти з ювілейного показу the COAT by Katya Silchenko: вишневий відтінок та прозорий, вітражний ефект кольору на нігтях, ніби найлегший матеріал у сукнях.

Photo — Yaroslav Bugaev

Video — Igor Tsarenko

Styling — Olha Dmytrenko 

Nail Design — Art Director of Nail Department 365 STUDIO, Alona Yushchenko


Источник материала
loader