Пітер Дінклейдж зіграє у фільмі «Wicked: Чародійка» дуже дивного персонажа
Пітер Дінклейдж зіграє у фільмі «Wicked: Чародійка» дуже дивного персонажа

Пітер Дінклейдж зіграє у фільмі «Wicked: Чародійка» дуже дивного персонажа

Новий постер очікуваного фентезійного мюзиклу «Wicked: Чародійка», який вийде перед Новим роком, представляє незвичного персонажа, якого втілює зірка хітового серіалу «Гра престолів» Пітер Дінклейдж.

Пітер Дінклейдж зіграє у фільмі «Wicked: Чародійка» дуже дивного персонажа - Фото 1

Якщо ви сподівалися побачити виконавця ролі Тиріона Ланністера в очікуваному фільмі «Wicked: Чародійка», що є адаптацією хітового бродвейського мюзиклу, то мусимо вас розчарувати. Вірніше, це за нас зробить постер стрічки.

Новий постер розкриває, що Дінклейдж виконає роль доктора Ділламонда, і цей доктор буде... козлом. Причому у прямому сенсі цього слова.

Доктор Ділламонд працює вчителем історії в казковому університеті, де будуть вчитися головні героїні мюзиклу, Ельфаба та Глінда, майбутні Зла відьма Заходу та Добра відьма Півдня з історії про чарівника країни Оз. Ролі Ельфаби та Глінди виконують лавреатка премії «Еммі» Синтія Еріво та володарка мультиплатинової премії «Ґреммі» Аріана Ґранде.

На великі екрани стрічка «Wicked: Чародійка», яку описують як «неймовірну історію кохання, суперництва та магії, що розкриє неповторний світ країни Оз», вийде 27 листопада. Це буде перша частина дилогії.

Пітер Дінклейдж зіграє у фільмі «Wicked: Чародійка» дуже дивного персонажа - Фото 2

Источник материала
loader