Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат
Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат

Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат

Карпати — місце сили, де мальовничі краєвиди створюють ідеальну атмосферу для розслаблення та духовного збагачення. Поєднати відпочинок та активне підкорення гірських вершин можна, зокрема, в затишному містечку Яремче Івано-Франківської області. Ми розповідаємо, чому варто зупинитися в Yaremche Club Hotel.

Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат - Фото 1

Готель розташований на території з ландшафтним дизайном серед карпатських гір на висоті 550 метрів над рівнем моря. Неподалік — водоспад Пробій та гірська річка Прут, якими можна милуватися впродовж усього відпочинку.

Yaremche Club Hotel обіцяє комфорт для гостей із різними запитами: від романтичних пар та сімей з дітьми до великих компаній. Номери суперіор мають панорамні вікна, а півлюкси розділені на дві зони — спальню та вітальню. Для відпочинку родиною найкраще підійде сімейний люкс — номер з максимальним комфортом для розміщення чотирьох дорослих (або двох дорослих і двох дітей). Гості також можуть зупинитися в представницькому люксі з двома балконами, сауною та каміном, а дружні компанії — в індивідуальних котеджах площею понад 100 квадратних метрів із власною терасою.

Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат - Фото 2

Ресторан — ще одна вагома причина приїхати в Yaremche Club Hotel. Тутешній бренд-шеф пропонує авторське меню з європейськими та традиційними карпатськими стравами. Їжа має неповторний смак завдяки автентичним місцевим продуктам — зокрема, гостям закладу радять спробувати юшку з білих грибів та бограч.

Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат - Фото 3

У теплу пору епіцентром відпочинку в готелі стає 18-метровий басейн. Він обладнаний елегантною терасою з комфортними лежаками, де можна поніжитися під промінням гірського сонця та замовити напій у барі. Цього літа гостей уперше приймали ще й комфортні бунгало на території Yaremche Club Hotel. 

Yaremche Club Hotel: як відпочити тілом і душею серед Карпат - Фото 4

Атмосферу віп-відпочинку створює кваліфікований персонал, який миттєво відреагує на найменші побажання гостей, а ще — порадить цікаві місця для екскурсії, викличе таксі тощо. Це також pet-friendly готель, де із задоволенням приймуть відвідувачів із тваринами.

Yaremche Club Hotel поєднує унікальну культуру, традиції та смачну кухню Карпат. І таку гармонію він доповнює особливою гостинністю, якісним сервісом та різноманітністю відпочинку. 

Источник материала
loader