Бріжит Макрон з’явилася в новому епізоді «Емілі в Парижі»
Бріжит Макрон з’явилася в новому епізоді «Емілі в Парижі»

Бріжит Макрон з’явилася в новому епізоді «Емілі в Парижі»

Кілька днів тому на платформі Netflix вийшла друга частина четвертого сезону «Емілі в Парижі», яка оповідає про пригоди героїв у столиці Італії. В одному з нових епізодів глядачі змогли побачити першу леді Франції Бріжит Макрон, яка зіграла саму себе. 

У короткій сцені Емілі підійшла до Бріжит Макрон у ресторані. Між ними зав’язалася розмова: виявилось, що сама перша леді слідкує за блогом героїні в Instagram. Емілі поділилася, що обожнює Францію, натомість Бріжит відповіла, що Франція теж любить її. Далі вони зробили спільне селфі. 

Як зазначило BBC, ідея камео виникла після того, як Лілі Коллінз й творець серіалу Даррен Стар зустрілися з місис Макрон в Єлисейському палаці в грудні 2022 року. До того перша леді згадувалася на початку серіалу: вона зробила репост допису Емілі в Instagram, де дівчина висловлювала своє розчарування тим, що французьке слово «le vagin» (піхва) — чоловічого роду.

Бріжит Макрон з’явилася в новому епізоді «Емілі в Парижі» - Фото 1

@ellefr

«Вона є великою прихильницею серіалу, тому сприйняла згадку про себе в першому сезоні з великим гумором. Зніматися з нею було для мене честю та справжньою радістю», — розповіла Лілі Коллінз для Elle.

Розробники серіалу підтвердили, що у цій сцені Бріжит Макрон постала такою ж, якою вона є у житті, — у власному одязі та без виконання особливих вказівок від знімальної команди.


Источник материала
loader