Через повені у Центральній Європі загинули люди, скасовано поїзди в Україну
Через повені у Центральній Європі загинули люди, скасовано поїзди в Україну

Через повені у Центральній Європі загинули люди, скасовано поїзди в Україну

У Центральній та Східній Європі — сильні повені. Шість людей загинули у Румунії, одна в Австрії, одна у Польщі, ще один загиблий і семеро зниклих у Чехії.

Регіон накрив потужний циклон із вітром і зливами. Подекуди в Австрії та Чехії випав сніг, при тому, що минулого тижня температура сягала 30 градусів. На південному заході Польщі річки вийшли з берегів, хоча ще минулого тижня там били на спохлох через обміління Вісли.

Залізничники Польщі та Чехії тимчасово скасували низку рейсів, що вплинуло на рейси Укрзалізниці. Так, поїзди Прага–Перемишль не можуть перетнути затоплену ділянку колій на кордоні Чехії та Польщі, пасажирів возять автобусом.

Із Відня взагалі неможливо виїхати: поїзди Київ–Відень та Чоп–Відень курсують лише до Будапешта. Докладннішу та актуальну інформацію про зміни повідомляють на сторінці перевізника.


Укрзалізниця заявила, що приймає пасажирів із квитками на скасовані поїзди на будь-які інші рейси аналогічного напрямку.

«Пік негоди в Австрії очікується сьогодні-завтра, тож поновлення руху швидким не буде, вокзали й метро завтра будуть частково зачиненими», — попереджає Укрзалізниця.

  • #зміни клімату
  • #Повінь
  • #Укрзалізниця

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
loader