«Кінець, з якого ми починаємо»: в прокат вийшов фільм-катастрофа з Джоді Комер та Бенедиктом Камбербетчем
«Кінець, з якого ми починаємо»: в прокат вийшов фільм-катастрофа з Джоді Комер та Бенедиктом Камбербетчем

«Кінець, з якого ми починаємо»: в прокат вийшов фільм-катастрофа з Джоді Комер та Бенедиктом Камбербетчем

Однією з головних драматичних кінопрем'єр вересня стала стрічка «Кінець, з якого ми починаємо», де головну роль виконала зірка хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер, яка продовжує підкорювати великий екран.

«Кінець, з якого ми починаємо»: в прокат вийшов фільм-катастрофа з Джоді Комер та Бенедиктом Камбербетчем - Фото 1

Фільм-катастрофа «Кінець, з якого ми починаємо» («The End We Start From») є драматичним трилером, заснованим на однойменному романі англійської письменниці Меган Гантер. Його сюжет розповідає про те, як довготривалі зливи призводять до того, Лондон затоплює, і коли вода починає руйнувати все на своєму шляху, у країні оголошують надзвичайний стан. Коли світ опиняється на межі катастрофи, молода мати вирушає на пошуки безпечного місця для своєї новонародженої дитини.

«Кінець, з якого ми починаємо»: в прокат вийшов фільм-катастрофа з Джоді Комер та Бенедиктом Камбербетчем - Фото 2

Роль цієї молодої матері виконує Джоді Комер, яку ви також могли бачити у фільмі Рідлі Скотта «Остання дуель», науково-фантастичному екшні з Раяном Рейнольдсом «Персонаж» та у драмі «Байкери» з Томом Гарді.

Разом з нею в екранізації роману «Кінець, з якого ми починаємо» грає видатний англійський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Шерлока у хітовому серіалі «Шерлок» та Доктора Стренджа у блокбастерах Marvel.

«Кінець, з якого ми починаємо»: в прокат вийшов фільм-катастрофа з Джоді Комер та Бенедиктом Камбербетчем - Фото 3

Також компанію їм у кадрі складає зірка франшизи «Фантастичні звірі» Кетрін Вотерстон. Як розкривають офіційні кадри стрічки, вона також втілить матір з маленькою дитиною, яка мандрує Англією у пошуках притулку.

Разом з ними у цьому фільмі-катастрофі знявся Марк Стронг, відомий за екшнами «Кінгсман». Раніше він зіграв з Камбербетчем у оскароносній драмі «Гра в імітацію».

Режисеркою екранізацію роману Гантер виступає Махалія Бело. Комер не тільки виконує тут головну роль, а й виступає виконавчою продюсеркою проєкту. Камбербетч також продюсує фільм-катастрофу Бело разом зі своєю дружиною Софі Гантер.

Купуйте квитки на фільм «Кінець, з якого ми починаємо» на нашому сайті.

Источник материала
loader