Творці «Мавки» презентували тизер першого українського мультфільму для дорослих
Творці «Мавки» презентували тизер першого українського мультфільму для дорослих

Творці «Мавки» презентували тизер першого українського мультфільму для дорослих

Анімаційна студія Animagrad, яка випустила один із найуспішніших українських мультфільмів "Мавка. Лісова пісня", спільно з ужгородською студією "Наша Файта" випустили перший тизер нової анімаційної роботи.

Ця анімаційна стрічка стала важливим проривом, оскільки є першим в Україні сатиричним мультфільмом, орієнтованим на дорослу аудиторію.

Креативним продюсером проекту виступив режисер Антоніо Лукіч (Мої думки тихі, Люксембург, Люксембург).

Творці «Мавки» презентували тизер першого українського мультфільму для дорослих - Фото 1

"Наша Файта" - це 2D-мультфільм, ідея якого виникла на основі однойменного YouTube-проекту. Сюжет розгортається навколо 30-річного невдахи Сергія Пунька, якого через плутанину на небесах випадково відправляють на той світ. Щоб повернутися до життя, герой повинен знайти хоча б одну небайдужу до нього людину. Пошуки приводять Сергія на фронт, в підрозділ «Чопські пірати», де розгортається історія про кохання, дружбу, війну та зраду.

За словами авторів мультфільму, це одна з небагатьох українських анімаційних робіт, спрямована на підлітків, молоде покоління та більш дорослу аудиторію.

Просто і з гумором у мультфільмі говорять про самоідентифікацію, пошук смислів, почуття приналежності, про можливість невдахи перетворитися на героя.

Авторами виступають ужгородці Михайло Карпенко, Павло Мандзіч та Іван Бонь.

Источник материала
loader