Коридор затемнень: час змін і доленосних рішень із 18 жовтня
Коридор затемнень: час змін і доленосних рішень із 18 жовтня

Коридор затемнень: час змін і доленосних рішень із 18 жовтня

Ексклюзивно для ELLE.UA нумерологиня, метафізикиня, фахівчиня з Таро Марія Лебедевич розповіла, чого очікувати від коридору затемнень і як використати цей час найефективніше для подальшого життя і добробуту.

Період між Місячним і Сонячним затемненнями називають Коридором затемнень, оскільки цей час має сильний вплив на наше життя. У цей доленосний час кожен із нас своїми діями (або бездіяльністю) формує події на наступні 18 років.

Психіка та енергія в цей період стають особливо вразливими через зміни в просторі. Порівняти це можна з глиною, яка на початку Коридору м`яка і податлива, але до його завершення твердне. Те, що ви «замісите» у вигляді подій і думок у цей час, супроводжуватиме вас протягом 18 років.

Однак карма — це не покарання. Це батіг, який доля використовує, щоб підстьобнути нас у потрібному напрямку, якщо ми починаємо лінуватися. Це ланцюжок подій, що формують наше усвідомлення, результат наших дій із минулих життів. Кармічні закони засновані на божественних заповідях, і порушення цих заповідей призводить до спотворень у родовій лінії. Важливо розуміти, що в кожен Коридор затемнень приходять свої завдання. Цього разу основні питання стосуються родових зв`язків і фінансового добробуту.

Коридор затемнень: час змін і доленосних рішень із 18 жовтня

Важливі дати Коридору затемнень 2024 року

Місячне затемнення 18 вересня — початок Коридору затемнень. Воно відбудеться в знаку Риб о 3:41 за Києвом. У цей період важливо підтримувати позитивний настрій і починати день із любові та радості. Краще не планувати нічого довгострокового і серйозного, а завершити всі поточні справи до цього часу. Подумайте про майбутнє, зберіть інформацію, але поки не приймайте остаточних рішень.

2 жовтня о 21:45 за Києвом відбудеться завершення Коридору затемнень — кільцеподібним Сонячним затемненням у знаку Терезів. Це затемнення підштовхує до переоцінки особистих і соціальних відносин. Це час, коли можуть виникнути нові творчі проєкти або змінитися життєвий статус.

Важливі рекомендації на час Коридору затемнень:

  1. Підтримуйте позитивний настрій, особливо вранці.
  2. Не плануйте довгострокові справи, а завершіть поточні до 18 вересня.
  3. Прислухайтеся до знаків і подій, особливо тих, що виводять вас з емоційної рівноваги. Це вказує на програми, які потребують опрацювання.

Висновок:

Коридор затемнень — це час, коли кожна думка, дія чи емоція має величезне значення для майбутнього. Ми самі можемо вибрати, що «підмішати» в цю глину, з якої будуватиметься наше життя. Будьте уважні, зберігайте позитив і усвідомлено проживайте цей час, адже саме зараз ви формуєте події на наступні 18 років.


Источник материала
loader