Українцям нарахували три мільйони національного кешбеку. Як отримати виплати?
Українцям нарахували три мільйони національного кешбеку. Як отримати виплати?

Українцям нарахували три мільйони національного кешбеку. Як отримати виплати?

У вересні в Дії запустили національний кешбек: компенсації за придбання товарів українського виробництва. На сьогодні вже нараховано понад 2,9 мільйона гривень, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Покупець отримує 10% від вартості покупок, або до трьох тисяч гривень щомісяця. Виплати за придбані у вересні товари почнуться з 20 жовтня.

Щоб долучитися, потрібно обрати у застосунку Дія послугу «Національний кешбек» та під’єднати банківську картку. Щомісяця нараховуватиметься компенсація. Отримані кошти можна витратити на комунальні послуги, здоров’я, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно, а також задонатити на Сили оборони чи інвестувати у військові облігації.

Ось інструкція, як працює кешбек і як ним скористатися:

Наразі до програми під’єдналися 1,2 мільйона споживачів, із них понад 600 тисяч активували картки в Дії. Виробників у програмі 963, і кешбек діє на 170 тисяч товарів.


«Технічно це один із найскладніших сервісів через рекордну кількість обміну даними між різними електронними системами — банками, виробниками, ритейлами, інформаційними системами, податковою, застосунком та порталом Дія. Для кожного учасника процесу окремий алгоритм, щоб доєднатися до Нацкешбеку», — зауважує Федоров.

Для витрат накопичених коштів налаштували антифрод-систему, щоб оплачувати можна було лише згадані вище категорії.

  • #гроші

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Источник материала
loader